ورکشاپ آموزشی در مورد استفاده از هوش مصنوعی برای استادان پوهنتون البیرونی برگزار شد.

islam_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۴ - ۹:۶
ورکشاپ هوش منصوعی

ورکشاپ یک­روزه تحت عنوان «راهنمایی استفاده از هوش مصنوعی» برای استادان و کارمندان اداری در تالار آمریت تکنالوژی معلوماتی از سوی آمریت انکشاف مسلکی استادان در پوهنتون البیرونی برگزار گردید.

در این برنامه آموزشی، رهبری پوهنتون، استادان و کارمندان اداری حضور داشتند، در آغاز برنامه، محترم مفتی وقایت‌الله وقار حنفی رئیس پوهنتون البیرونی، پیرامون اهمیت هوش مصنوعی و نقش آن در پیشرفت‌های علمی و مسلکی معاصر صحبت‌های همه‌جانبه‌ای ایراد نمود؛ وی تأکید کرد، که استفاده سالم و هدفمند از هوش مصنوعی می‌تواند زمینه‌های نوینی فناوری را در تدریس، تحقیق و امور اداری فراهم سازد.

سپس، بخش اصلی ورکشاپ توسط پوهندوی احمد جاهد مشتاق استاد پوهنځی ژورنالیزم، که فعلاً مصروف تحصیل در مقطع دکتورا در کشور چین است، به شکل آنلاین ارائه شد، وی معلومات مفصل و علمی در مورد تأثیرات، مزایا و نحوه استفاده عملی از هوش مصنوعی در ساحات مختلف ارائه کرد.

در پایان، پوهنوال دکتور مولوی عبدالحق حنیف، معاون علمی پوهنتون، از استاد مشتاق اظهار سپاس و قدردانی کرد و از نتایج این ورکشاپ ستایش به عمل آورد، سپس ورکشاپ مذکور با دعائیه خیر به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۳:۲
Background image

کار ساخت سرک‌های داخلی پوهنتون البیرونی ۵۵ درصد تکمیل شده است

کار ساخت سرک‌های داخلی پوهنتون البیرونی به طول مجموعی ۲.۸ کیلومتر و با هزینه ۶۴ میلیون افغانی، با ۵۵ درصد پیشرفت، مطابق پلان تخنیکی در حال اجرا است.

این پروژه شامل ساخت جوی‌های کنار. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۰ - ۱۲:۱۰
Background image

سمینار آموزشی تحت عنوان «اختلالات روانی و روش‌های درمان» برای محصلان پوهنتون البیرونی ارایه شد

سمینار آموزشی تحت عنوان «اختلالات روانی و روش‌های درمان» به‌منظور افزایش آگاهی محصلان در زمینۀ سلامت روان، شناخت اختلالات روانی و راه‌های پیشگیری و درمان آن‌ها، از سوی مرکز مشاورۀ روانی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۱:۳۰
Background image

سیستم مدیریتی دیتابیس محصلان لیلیه‌های پوهنتون البیرونی ایجاد و ورکشاپ آموزشی آن ارایه ه شد.

به‌منظور بهبود روند مدیریت معلومات محصلان شامل لیلیه‌ها و تسهیل ثبت، تنظیم و نگهداری معلومات آنان، سیستم مدیریتی دیتابیس محصلان لیلیه‌های پوهنتون البیرونی از سوی آمریت تکنالوژی معلوماتی. . .

BACK TO NEWS