تقررنهمین رییس دانشگاه البیرونی

به اساس مکتوب نمبر (3626) مورخ 7/10/1395 ریاست محترم وزارت تحصیلات عالی، پیشنهاد شماره(311) مورخ 14/9/1395وزارت محترم تحصیلات عالی که عنوانی مقام محترم ریاست جمهوری مبنی بر تقرر محترم پوهنمل دکتر ضیا الرحمن رویین به به سمت ریاست دانشگاه البیرونی تقدیم گردیده بود. به اساس حکم شماره (3309) مورخ 4/10/1395 مقام ریاست جمهوری اسلامی افغانستان تقرر موصوف به حیث رییس دانشگاه البیرونی منظور ومورد تایید مقام عالی قرار گرفت.

امروز مورخ (8) جدی محترم پوهنمل ضیاالرحمن رویین توسط محترم پوهندوی عبدالرحیم حسینیان معین وزارت تحصیلات عالی، سید محمد خالد هاشمی والی ولایت کاپیسا و رییس شورای ولایتی کاپیسا با اشتراک عده ای کثیری از استادان، کارمندان واهالی ولایت کاپیسا به عنوان رییس دانشگاه البیرونی معرفی شدند.

هییت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی تقرر بجا و شایسته پوهنمل دکتر ضیاءالرحمن روئین استاد دانشکده طب دانشگاه را به حیث رئیس دانشگاه البیرونی تبریک و تهنیت عرض نموده از بارگاه ایزد منان توفیقات مزید در راه خدمت رسانی به نسل جوان افغانستان را برایشان خواهانیم.

استاد روئین مدرک دکترای خود را در رشتهٔ طب را از کشور جاپان دریافت نموده است.