افتتاح تعمیر تدریسی دانشکده زراعت دانشگاه البیرونی!

20ثور1397 تعمیر تدریسی دانشکده زراعت دانشگاه البیرونی با قطع نوار توسط جلالتماب پوهنمل دکتر نجیب الله خواجه عمری وزیر تحصیلات عالی افتتاح گردید.
در ترکیب هیات وزارت تحصیلات عالی محترم پوهندوی دوکتور سید نجم الدین جلال رییس عمومی امور محصلان وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دوکتور شیرین آقا ظریف رئیس پوهنتون طبی کابل، رئیس پلان وپالیسی وزارت تحصیلات عالی حضور داشتند. همچنان مقامات مسوول ولایت کاپیسا ازجمله، عزیز الرحمن تواب معاون ولایت کاپیسا، الحاج محمد اقبال صافی نماینده مردم در پارلمان، محمد حسین سنجنی رئیس شورای ولایتی ولایت کاپیسا وتعدادی از روسای دوایر دولتی نیز حضور داشتند.
محفل با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز گردیده، سپس پوهنمل ضیا الرحمن رویین رئیس دانشگاه البیرونی تشریف آوری وزیر تحصیلات عالی و هیات همراه شان را به دانشگاه خوش آمدید گفته وپیرامون موضوع صحبت نمودند.
هدف سفر وزیر تحصیلات عالی از دانشگاه البیرونی را سه موضوع تشکیل میداد:
1- افتتاح تعمیر تدریسی دانشکده زراعت؛
2- ملاقات با محصلین وحل مشکلات آنها؛