Events menu

NewsAll news

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۳۵

ورکشاپ «تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک » در پوهنتون البیرونی برگزار گردید

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان«تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک »به رهبری محترم مولوی عبدالاحد حقانی معاون امورعلمی پوهنتون البیرونی در صالون کنفرانس آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون البیرونی برگزار شد.

ورکشاپ نامبرده از طرف آمریت ارتقای کیفیت پوهنتون البیرونی برگزار و توسط محترم پوهنیار آرش هم‌یاراستاد پوهنځی اقتصاد پوهنتون البیرونی ارائه گردید.

این ورکشاپ با حضور داشت محترم قاری محمد الدین انس،. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۳:۱۸

تفاهم‌نامۀ هم‌کاری‌های دو جانبه میانِ وزارت مالیه و پوهنتون البیرونی امضاء شد

محترم پوهنیار مشتاق حق‌یار، معاون امور محصلان پوهنتون البیرونی و محترم مولوی احمدشاه شاکر، رئیس منابع بشری وزارت مالیه، جهتِ ارتقای ظرفیت‌های علمی و مسلکی، تفاهم‌نامه‌ی هم‌کاری‌های دو. . .

LatestShow all

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۳۵

ورکشاپ «تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک » در پوهنتون البیرونی برگزار گردید

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان«تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک »به رهبری محترم مولوی عبدالاحد حقانی معاون امورعلمی پوهنتون البیرونی در صالون کنفرانس آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۳:۱۸

تفاهم‌نامۀ هم‌کاری‌های دو جانبه میانِ وزارت مالیه و پوهنتون البیرونی امضاء شد

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۷ - ۱۳:۷

ارزیابی سالانه شفاخانه کادری پوهنتون البیرونی

فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون توسط کمیتۀ اصلی ارتقای کیفیت تحت رهبری مولوی عبدالاحد حقانی معاون امور علمی، مورد ارزیابی سالانه قرار گرفت.

طی این پروسه بخش های مختلف. . .

اخبار گذشتهShow all

دوشنبه ۱۴۰۲/۲/۴ - ۱۰:۱۳

بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن عید سعید فطر و عید تزکیه نفس را به حضور تمام مسلمانان جهان به‌ویژه ملت طاغوت شکن افغانستان تبریک و تهنیت می‌‌گویم.

الله عزوجل، همه عبادات مالی و جانی مسلمانان را قبول نماید و. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰

برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۱ - ۱۱:۲۱

پیام تبریکی هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی به‌مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی

رئیس، هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی فرا رسیدن روزهای پرمیمنت عید سعید اضحی را به دانشجویان عزیز، کافه‌ی ملت مسلمان افغانستان، مقام عالی ریاست جمهوری و معاونین محترم. . .