اختصاص دو نیم میلیون افغانی به لابراتوار پوهنتونها

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲۴ - ۱۱:۵۷
دانشگاه البیرونی

‏د لوړو زده کړو وزارت لخوا د ټول افغانستان د پوهنتونونو او مؤسساتو لپاره

سږ کال دوه نيم سوه ميليونه افغانۍ د لابراتوارونو لپاره ځانګړې شوی ترڅو زده کوونکي په عملي توګه خپلې تجربې ترسره کړي.

از طرف وزارت تحصیلات عالی، برای تمامی پوهنتون‌ها و موسسات تحصیلات عالی کشور، دو نیم میلیون افغانی به‌خاطر لابراتوار اختصاص داده شده که تجربه‌های عملی را اجرا کنند.

From the ministry of higher education for all the universities and institutions of Afghanistan.

This year two and a half million Afghanis have been allocated for laboratories so that students can practice their experiments practically.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۳۵

ورکشاپ «تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک » در پوهنتون البیرونی برگزار گردید

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان«تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک »به رهبری محترم مولوی عبدالاحد حقانی معاون امورعلمی پوهنتون البیرونی در صالون کنفرانس آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۳:۱۸

تفاهم‌نامۀ هم‌کاری‌های دو جانبه میانِ وزارت مالیه و پوهنتون البیرونی امضاء شد

محترم پوهنیار مشتاق حق‌یار، معاون امور محصلان پوهنتون البیرونی و محترم مولوی احمدشاه شاکر، رئیس منابع بشری وزارت مالیه، جهتِ ارتقای ظرفیت‌های علمی و مسلکی، تفاهم‌نامه‌ی هم‌کاری‌های دو. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۷ - ۱۳:۷

ارزیابی سالانه شفاخانه کادری پوهنتون البیرونی

فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون توسط کمیتۀ اصلی ارتقای کیفیت تحت رهبری مولوی عبدالاحد حقانی معاون امور علمی، مورد ارزیابی سالانه قرار گرفت.

طی این پروسه بخش های مختلف. . .