Events menu

NewsAll news

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۱۲

جلسه ماه‌وار کمیته اصلی تضمین‌کیفیت برگزارشد

روز شنبه مؤرخ 8/11/1401 مطابق 6/7/1444 جلسه کمیته اصلی تضمین‌کیفیت تحت رهبری پوهنمل شفیع‌الله مصلح معاون امور علمی با اشتراک پوهندوی دکتور احسان‌الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی و پوهنیار امیرزاده همت معاون مالی و اداری پوهنتون برگزار گردید.

در این جلسه طبق اجنداء پیرامون چند مورد مهم چون تعیین تاریخ ارزیابی فعالیت‌های علمی و اداری پوهنحٌی‌ها و رؤسای پوهنحٌی‌ها، تأکید مجدد روی ترتیب و ارسال گزارش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۰:۵

دیدار هیئت رهبری پوهنتون البیرونی با نماینده مؤسسه IHH

روز سه شنبه مؤرخ ۱۴۴۴/۷/۲ هـ ق مطابق به ۱۴۰۱/۱۱/۴ هـ ش  هیئت رهبری پوهنتون البیرونی محترم پوهندوی  دکتور احسان الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی در دفتر کارش با نماینده گان موسسه (IHH) د. . .

LatestShow all

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۱۲

جلسه ماه‌وار کمیته اصلی تضمین‌کیفیت برگزارشد

روز شنبه مؤرخ 8/11/1401 مطابق 6/7/1444 جلسه کمیته اصلی تضمین‌کیفیت تحت رهبری پوهنمل شفیع‌الله مصلح معاون امور علمی با اشتراک پوهندوی دکتور احسان‌الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۰:۵

دیدار هیئت رهبری پوهنتون البیرونی با نماینده مؤسسه IHH

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۳:۳۸

کارگاه آموزشی دوروزه تضمین کیفیت در پوهنتون البیرونی برگزار شد

سه‌شنبه و چهار‌شنبه مؤرخ ۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ کارگاه آموزشی دوروزه آگاهی‌دهی از چارچوب جدید تضمین‌کیفیت، پلان استراتیژیک و ارزیابی اصلاحی از کیفیت تدریس برای ۴۰ تن از هیئت رهبری، رؤسای. . .

اخبار گذشتهShow all

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰

برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۱ - ۱۱:۲۱

پیام تبریکی هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی به‌مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی

رئیس، هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی فرا رسیدن روزهای پرمیمنت عید سعید اضحی را به دانشجویان عزیز، کافه‌ی ملت مسلمان افغانستان، مقام عالی ریاست جمهوری و معاونین محترم. . .