برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰
عکس

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت کاپیسا، از جمله رؤسای محترم زراعت، انکشاف دهات، محیط زیست، فواید عامه و عده‌یی از همکاران‌شان، افتتاح و آغاز گردید.

شنبه ۱۴۰۱/۷/۳۰ - ۹:۳۸

ورکشاپ یکروزه آموزشی رهنمود مرور دوره ای و نظارت سالانه برنامه های علمی در پوهنتون البیرونی برگزارشد

روز چهارشنبه مؤرخ 1401/7/27- 1444/3/23 کارگاه یکروزه تشریح رهنمود مرور دوره ای و نظارت سالانه برنامه های علمی برای رؤسای پوهنحٌی ها و آمرین دیپارتمنت ها از طرف آمریت ارتقای کیفیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۸ - ۱۲:۳

فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون مورد ارزیابی قرار گرفت

روز دوشنبه مؤرخ 8/2/1444 – 14/6/1401 به سلسله ارزیابی های خودی معاونیت های امور محصلان و مالی و اداری، فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون توسط کمیته اصلی تضمین کیفیت مورد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۰ - ۹:۲۲

نُهم سنبله مبارک

هیئت رهبری پوهنتون البیرونی استادان، کارمندان واحد های اداری و محصلین (نهم سنبله) پایان اشغال، و اخراج آخرین سرباز اشغالگر امریکا را از میهن عزیز مان افغانستان برای ملت سلحشور، مجاهد و. . .