برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰
عکس

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت کاپیسا، از جمله رؤسای محترم زراعت، انکشاف دهات، محیط زیست، فواید عامه و عده‌یی از همکاران‌شان، افتتاح و آغاز گردید.

چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۸ - ۱۵:۳۲

تقرر محترم پوهنمل شفیع الله مصلح و محترم پوهنیار مشتاق حقیار بحیث معاونین پوهنتون البیرونی از سوی رئیس پوهنتون البیرونی

ام روز چهار شنبه ۲۹- ۴- ۱۴۰۱ محفلی بمناسبت تقرر؛ محترم پوهنمل شفیع الله مصلح  معاون امور علمی، محترم پوهنیار مشتاق حقیار و محترم پوهنیار صبغت الله جلیلی بحیث رئیس پوهنحی شرعیات  از سوی. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۴۲

جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

اخبار6 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی
جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.
در آغاز این جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی، روی برنامه های این وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۳۱

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در نشستی با مسوولان اداره ملی امتحانات، گزارش فعالیت ها، برنامه های کاری، پیشنهادات و مشکلات این اداره را استماع نمود

اخبار4 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی.
در این نشست سرپرست وزارت تحصیلات عالی در حالیکه سرپرست معینیت امور محصلان این وزارت نیز حضورداشت، اداره ملی امتحانات را یکی از ادارات مهم در کشور. . .