برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰
عکس

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت کاپیسا، از جمله رؤسای محترم زراعت، انکشاف دهات، محیط زیست، فواید عامه و عده‌یی از همکاران‌شان، افتتاح و آغاز گردید.

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .