سرپرست وزارت تحصیلات عالی در نشستی با مسوولان اداره ملی امتحانات، گزارش فعالیت ها، برنامه های کاری، پیشنهادات و مشکلات این اداره را استماع نمود

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۳۱
جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی

اخبار4 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی.
در این نشست سرپرست وزارت تحصیلات عالی در حالیکه سرپرست معینیت امور محصلان این وزارت نیز حضورداشت، اداره ملی امتحانات را یکی از ادارات مهم در کشور خوانده اطمینان داد که در راستای حل مشکلات و تقویت این اداره آنچه در توان دارد دریغ نخواهد کرد.
سرپرست وزارت تحصیلات عالی هم چنان از مسوولان اداره ملی امتحانات خواست تا بادرنظرداشت شرایط اقتصادی کشور، خواست ها، پیشنهادات و مشکلات شان را در قالب یک طرح جامع تهیه و با وزارت تحصیلات عالی شریک سازند.
سپس اشتراک کنندگان نشست یاد شده پیرامون چگونگی اخذ امتحانات عمومی کانکور و آمادگی ها در این قسمت، اخذ امتحانات ماستری، 14 پاسان، اکمال تخصص و تقویت سیستم کانکور اداره ملی امتحانات بحث های همه جانبه نموده فیصله بعمل آمد که یک تیم تخنیکی روی موارد یاد شده با جزیات کار نموده تا در زمینه اقدامات لازم صورت گیرد.

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۴۲

جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

اخبار6 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی
جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.
در آغاز این جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی، روی برنامه های این وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۳۱

اخبار4 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی.
در این نشست سرپرست وزارت تحصیلات عالی در حالیکه سرپرست معینیت امور محصلان این وزارت نیز حضورداشت، اداره ملی امتحانات را یکی از ادارات مهم در کشور. . .