نمایشگاه سه‌روزهٔ کتاب در پوهنتون البیرونی برگزار شد

islam_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱/۲۶ - ۱۴:۴۷
نمایشگاه کتاب در پوهنتون البیرونی برگزارشد

این نمایشگاه با همکاری نشر پرند  به‌منظور تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی و فراهم‌سازی دسترسی محصلان و استادان به جدیدترین آثار علمی و ادبی برگزار شده است.
در مراسم افتتاح، رهبری پوهنتون البیرونی با تأکید بر اهمیت مطالعه و کتاب‌خوانی در توسعه فردی و اجتماعی، برگزاری چنین رویدادهایی را در بهبود فرهنگ مطالعه و گسترش علم در جامعه پربار و ارزشمند توصیف کردند و از تدویر آن استقبال و قدردانی ویژه به عمل آوردند.
در این نمایشگاه، آثار متنوعی در زمینه‌های مختلف از جمله علوم اسلامی، ادبیات، فلسفه، تاریخ و علوم اجتماعی به نمایش گذاشته شده است.
قابل یاد آوریست که این نمایشگاه کتاب تا سه روز در پوهنتون البیرونی ادامه خواهد داشت و پذیرای عموم علاقه‌مندان است

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۱۴:۱۰
Background image

اطلاعیه کانکور ۱۴۰۴

به اطلاع تمام داوطلبان ولایت کاپیسا که برای امتحان کانکور سال ۱۴۰۴ ثبت‌نام کرده‌اند، رسانیده می‌شود که برای بایومتریک و امتحان در تاریخ‌های مشخص شده به پوهنتون البیرونی مراجعه فرمایند.

. . .
شنبه ۱۴۰۴/۲/۲۰ - ۱۰:۳
Background image

تفاهم‌نامه با آمریت تعلیمات تخنیکی امضا شد.

به‌منظور همکاری‌های مشترک و دوجانبه میان پوهنتون البیرونی و آمریت تعلیمات تخنیکی کاپیسا، تفاهم‌نامه‌ای به امضا رسید. این تفاهم‌نامه بین محترم مفتی وقایت‌الله وقار حنفی رییس پوهنتون. . .

BACK TO NEWS