چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۳۶
پیام تسلیت رهبری دانشگاه البیرونی
انا لله وانا الیه راجعون.
پیام تسلیت رئیس و رهبری دانشگاه البیرونی به مناسبت وفات مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه این دانشگاه
با تٱسف اطلاع حاصل نمودیم که مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه دانشگاه البیرونی و یکی از استادان و مسئولین سابقه‌دار و تٱثیرگذار این دانشگاه در اثر مریضی و مشکلات صحی جهان فانی را وداع گفته و به ابدیت پیوست. صمن ابراز تسلیت به خانواده و بازماندگان استاد مرحوم، دانشگاه البیرونی و خانواده‌ی تحصیلات عالی کشور، وفات وی را یک ضایعه دانسته و برایش از الله متعال بهشت برین آرزو داریم.

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .