چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۳۶
پیام تسلیت رهبری دانشگاه البیرونی
انا لله وانا الیه راجعون.
پیام تسلیت رئیس و رهبری دانشگاه البیرونی به مناسبت وفات مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه این دانشگاه
با تٱسف اطلاع حاصل نمودیم که مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه دانشگاه البیرونی و یکی از استادان و مسئولین سابقه‌دار و تٱثیرگذار این دانشگاه در اثر مریضی و مشکلات صحی جهان فانی را وداع گفته و به ابدیت پیوست. صمن ابراز تسلیت به خانواده و بازماندگان استاد مرحوم، دانشگاه البیرونی و خانواده‌ی تحصیلات عالی کشور، وفات وی را یک ضایعه دانسته و برایش از الله متعال بهشت برین آرزو داریم.

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۱۲

جلسه ماه‌وار کمیته اصلی تضمین‌کیفیت برگزارشد

روز شنبه مؤرخ 8/11/1401 مطابق 6/7/1444 جلسه کمیته اصلی تضمین‌کیفیت تحت رهبری پوهنمل شفیع‌الله مصلح معاون امور علمی با اشتراک پوهندوی دکتور احسان‌الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۰:۵

دیدار هیئت رهبری پوهنتون البیرونی با نماینده مؤسسه IHH

روز سه شنبه مؤرخ ۱۴۴۴/۷/۲ هـ ق مطابق به ۱۴۰۱/۱۱/۴ هـ ش  هیئت رهبری پوهنتون البیرونی محترم پوهندوی  دکتور احسان الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی در دفتر کارش با نماینده گان موسسه (IHH) د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۳:۳۸

کارگاه آموزشی دوروزه تضمین کیفیت در پوهنتون البیرونی برگزار شد

سه‌شنبه و چهار‌شنبه مؤرخ ۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ کارگاه آموزشی دوروزه آگاهی‌دهی از چارچوب جدید تضمین‌کیفیت، پلان استراتیژیک و ارزیابی اصلاحی از کیفیت تدریس برای ۴۰ تن از هیئت رهبری، رؤسای. . .