سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۲:۲۵

جلسه‌ی سالانه‌ی رئیس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی با استادان، کارمندان و کارکنان این دانشگاه دایر گردید

روز دوشنبه دهم قوس سال جاری مجلس سالانه‌ی دانشگاه البیرونی با اشتراک مسئولین، استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در تالار نشرات این دانشگاه، با تمرکز روی گزارش‌دهی کارهای یک. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۱:۲۶

تدویر کنفرانس‌های علمی در دانشگاه البیرونی

محترم پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری و محترم پوهنمل دکتور فریداحمد منیب، دوتن از استادان دیپارتمنت رادیوتلویزیون، دانشکده ژورنالیزم دانشگاه البیرونی روز یکشنبه مورخ ۹ قوس سال جاری. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۱ - ۱۱:۲۱

پیام تبریکی هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی به‌مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی

رئیس، هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی فرا رسیدن روزهای پرمیمنت عید سعید اضحی را به دانشجویان عزیز، کافه‌ی ملت مسلمان افغانستان، مقام عالی ریاست جمهوری و معاونین محترم. . .

چهارشنبه ۱۳۹۸/۹/۲۰ - ۱۳:۴۹

ملاقات کاری پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی با برادر گرامی جناب پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی

امروز سه شنبه، ملاقات کاری با برادر گرامی جناب پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست وزارت تحصیلات عالی و بحث روی برنامه های مفید و سازنده برای دانشگاه البیرونی و تحصیلات عالی. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۹ - ۱۸:۴۹

تقدیر و تحسین از کارکردهای اعضای کمیته های تضمین کیفیت و پلان استراتیژیک دانشگاه البیرونی از سوی پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی

پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی  از کارکردهای اعضای کمیته های تضمین کیفیت و پلان استراتیژیک دانشگاه البیرونی تقدیر نمود
 تدویر محفل در تالار نشرات دانشگاه البیرونی. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۹ - ۱۸:۲۳

پوهنیار احمد شایق بنیاد بحیث سرپرست آمریت انسجام امور استادان و پوهنیار سید مسعود ابدالی بحیث آمر مرکز ارتقای ظرفیت های حرفه یی از سوی پوهنمل دکتورعبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی

پوهنیار احمد شایق بنیاد بحیث سرپرست آمریت انسجام امور استادان و پوهنیار سید مسعود ابدالی بحیث آمر مرکز ارتقای ظرفیت های حرفه یی  توسط پوهنمل دکتورعبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۹ - ۱۸:۱

ملاقات پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب محترم دکتور احمد سیر مهجور معین مالی و اداری و رئیس صاحب مالی وزارت تحصیلات عالی پیرامون رفع کمبودی های بودجه سال جاری. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۹ - ۱۷:۲۱

تفاهمنامه میان نهاد نی یا دفتر حمایت کننده رسانه های آزاد در افغانستان و دانشگاه البیرونی امضاء شد.

تفاهمنامه میان نهاد نی یا حمایت کننده رسانه های آزاد در افغانستان با دانشگاه البیرونی به امضاء رسید، و در نخستین همکاری شان به این نهاد عملی  اهدای ده پایه کمره عکاسی بود و مقام رهبری. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۸/۹/۱۹ - ۱۷:۱۱

محفل اختتامیه برنامه ی آموزشی-عملی محکمه تمثیلی

امروز سه شنبه اشتراک در محفل اختتامیه برنامه ی آموزشی-عملی محکمه تمثیلی در کلنیک حقوقی دانشگاه البیرونی که برای دانشجویان دانشکده شرعیات بود، بعد از شش ماه آموزش، امروز به پایان رسید