دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۰

امتحان کانکور در دانشگاه البیرونی برگزار شد

امروز چهارشنبه ۸ ثور، امتحان سراسری کانکور در ولایت کاپیسا با اشتراک در حدود ۴۷٠٠ تن داوطلب دختر و پسر به‌گونه‌ی منظم و معیاری و در یک فضای آرام در دانشگاه البیرونی افتتاح و آغاز گردید.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۵۱

پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی تقدیر شد

امروز چهارشنبه، پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی جرگه شورای ملی افغانستان مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیس دانشگاه البیرونی. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۳۶

انا لله وانا الیه راجعون.
پیام تسلیت رئیس و رهبری دانشگاه البیرونی به مناسبت وفات مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه این دانشگاه
با تٱسف. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۸:۴۸

ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه برگزار شد

اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند
طبق برنامه ریزی منظم، روز یکشنبه، مورخ ۱۴۰۰-۱-۸، اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه البیرونی. . .
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۵

توزیع تصدیق نامه های آموزش پروگرام کمپیوتر در مرکز تکنالوژی معلوماتی (ICT)

تصدیق نامه برنامه آموزشی پروگرام کمپیوتر امروز پنجشنبه مورخ 5-حمل-1399 از جانب رییس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی توزیع گردید.

مراسمی که به همین مناسبت باحضور پوهنمل دکتور. . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰

برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت. . .

Pagination