امضای تفاهم نامه همکاری های علمی و اکادمیک میان دانشگاه و دانشگاه ننگرهار

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۱۰:۴۶
photo Alberoni
هیأت رهبری دانشگاه البیرونی، به رهبری معاون امور علمی محترم پوهندون دکتور فریدون کریمی، طی سفر رسمی و بازدید از پوهنتون ننگرهار، تفاهم نامهٔ همکاری های علمی و اکادمیک را با این نهاد معتبر به امضا رسانید.
هدف از امضای این تفاهم نامه، گسترش همکاری های علمی و اکادمیک میان دانشگاه ننگرهار و پوهنتون البیرونی بوده که زمینه را برای انکشاف همکاری های بیشتر در راستای انجام تحقیقات علمی، انجام فعالیت های عملی، تدویر کنفرانسها، نشر مقاله های علمی، برگزاری دوره های استاژ دانشجویان... فراهم میسازد.

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۵:۲۶

د تعزيت پیغام!

په ډېرې خواشينۍ سره خبر شو، چې د البيروني پوهنتون د شرعیاتو پوهنځي استاذ پوهنيار عبدالعليم خوشحال د اجل داعي ته لبیک ووایه او له دې فاني نړۍ یې سترګې پټې کړې!
انالله وانا اليه راجعون!
م. . .

د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح په موخه ورکشاپ وړاندې شو

د البیروني پوهنتون علمي چارو مرستیال ښاغلي مولوی عبدالاحد حقاني په مشري د البیروني پوهنتون مسلکي پراختیا مرکز ورکشاپونو په تالار کې د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح یو ورځنی ورکشاپ. . .

د پوهنتون کادري روغتون کلنی ارزونه وشوه

د علمي چارو مرستیال مولوي عبدالاحد ح ق اني په مشرۍ د کیفیت لوړونې اصلي کمېټې له خوا د کادري روغتون مسلکي او اداري فعالیتونه کلنی ارزونه وشوه.

د دې پروسې په ترڅ کې د دغه روغتون له. . .