امتحان کانکور در دانشگاه البیرونی برگزار شد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۰
عکس کانکور

امروز چهارشنبه ۸ ثور، امتحان سراسری کانکور در ولایت کاپیسا با اشتراک در حدود ۴۷٠٠ تن داوطلب دختر و پسر به‌گونه‌ی منظم و معیاری و در یک فضای آرام در دانشگاه البیرونی افتتاح و آغاز گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۱۲

جلسه ماه‌وار کمیته اصلی تضمین‌کیفیت برگزارشد

روز شنبه مؤرخ 8/11/1401 مطابق 6/7/1444 جلسه کمیته اصلی تضمین‌کیفیت تحت رهبری پوهنمل شفیع‌الله مصلح معاون امور علمی با اشتراک پوهندوی دکتور احسان‌الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۰:۵

دیدار هیئت رهبری پوهنتون البیرونی با نماینده مؤسسه IHH

روز سه شنبه مؤرخ ۱۴۴۴/۷/۲ هـ ق مطابق به ۱۴۰۱/۱۱/۴ هـ ش  هیئت رهبری پوهنتون البیرونی محترم پوهندوی  دکتور احسان الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی در دفتر کارش با نماینده گان موسسه (IHH) د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۳:۳۸

کارگاه آموزشی دوروزه تضمین کیفیت در پوهنتون البیرونی برگزار شد

سه‌شنبه و چهار‌شنبه مؤرخ ۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ کارگاه آموزشی دوروزه آگاهی‌دهی از چارچوب جدید تضمین‌کیفیت، پلان استراتیژیک و ارزیابی اصلاحی از کیفیت تدریس برای ۴۰ تن از هیئت رهبری، رؤسای. . .