امتحان کانکور در دانشگاه البیرونی برگزار شد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۰
عکس کانکور

امروز چهارشنبه ۸ ثور، امتحان سراسری کانکور در ولایت کاپیسا با اشتراک در حدود ۴۷٠٠ تن داوطلب دختر و پسر به‌گونه‌ی منظم و معیاری و در یک فضای آرام در دانشگاه البیرونی افتتاح و آغاز گردید.

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .