توزیع تصدیق نامه های آموزش پروگرام کمپیوتر در مرکز تکنالوژی معلوماتی (ICT)

پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۵
Alberoni university photo

تصدیق نامه برنامه آموزشی پروگرام کمپیوتر امروز پنجشنبه مورخ 5-حمل-1399 از جانب رییس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی توزیع گردید.

مراسمی که به همین مناسبت باحضور پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی، پوهنمل محمد ناصر طاهری معاون امور محصلان،اسلام الدین کوهستانی مسووُل تکنالوژی معلوماتی و محصلین در مرکز ICT دانشگاه البیرونی تدویر یافت. در آغاز پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی صحبت نموده ضمنآ جناب شان از تلاش ها و زحمات مسوولین ICT در برگزاری کورس های آموزشی قدردانی نمود و محصلین این را دوره آموزشی را به یاد گیری مهارت تکنالوژی امروزه تشویق کرد.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۸ - ۱۰:۰

امتحان کانکور در دانشگاه البیرونی برگزار شد

امروز چهارشنبه ۸ ثور، امتحان سراسری کانکور در ولایت کاپیسا با اشتراک در حدود ۴۷٠٠ تن داوطلب دختر و پسر به‌گونه‌ی منظم و معیاری و در یک فضای آرام در دانشگاه البیرونی افتتاح و آغاز گردید.. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۵۱

پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی تقدیر شد

امروز چهارشنبه، پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی جرگه شورای ملی افغانستان مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیس دانشگاه البیرونی. . .
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۳۶

انا لله وانا الیه راجعون.
پیام تسلیت رئیس و رهبری دانشگاه البیرونی به مناسبت وفات مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه این دانشگاه
با تٱسف. . .