توزیع تصدیق نامه های آموزش پروگرام کمپیوتر در مرکز تکنالوژی معلوماتی (ICT)

پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۵
Alberoni university photo

تصدیق نامه برنامه آموزشی پروگرام کمپیوتر امروز پنجشنبه مورخ 5-حمل-1399 از جانب رییس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی توزیع گردید.

مراسمی که به همین مناسبت باحضور پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی، پوهنمل محمد ناصر طاهری معاون امور محصلان،اسلام الدین کوهستانی مسووُل تکنالوژی معلوماتی و محصلین در مرکز ICT دانشگاه البیرونی تدویر یافت. در آغاز پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی صحبت نموده ضمنآ جناب شان از تلاش ها و زحمات مسوولین ICT در برگزاری کورس های آموزشی قدردانی نمود و محصلین این را دوره آموزشی را به یاد گیری مهارت تکنالوژی امروزه تشویق کرد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۵ - ۱۴:۴۴

افتتاح پروژهای پوهنتون البیرونی

امروز چهارشنبه ۲۵ میزان ۱۴۰۳ پروژه دیوار و سایر پروژه های تکمیل شده  پوهنتون البیرونی توسط محترم شیخ مولوی محمد ندا ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی افتتاح گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۰ - ۱۳:۵۰

سیمینار بررسی مقایسه ای اسلام و مارکسیسم در ساختن جامعه ایده آل در پوهنځی حقوق برګزار شد.

روز دوشنبه مورخ ۲۶ سنبله سال ۱۴۰۳ پوهنځی حقوق و علوم سیاسی در ادامه سلسله برنامه های ارتقای ظرفیت، آگهی دهی و برگزاری ورکشاب ها و سیمینار های علمی، آموزشی و فرهنگی، سیمینار علمی تحت. . .