توزیع تصدیق نامه های آموزش پروگرام کمپیوتر در مرکز تکنالوژی معلوماتی (ICT)

پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۵
Alberoni university photo

تصدیق نامه برنامه آموزشی پروگرام کمپیوتر امروز پنجشنبه مورخ 5-حمل-1399 از جانب رییس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی توزیع گردید.

مراسمی که به همین مناسبت باحضور پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی، پوهنمل محمد ناصر طاهری معاون امور محصلان،اسلام الدین کوهستانی مسووُل تکنالوژی معلوماتی و محصلین در مرکز ICT دانشگاه البیرونی تدویر یافت. در آغاز پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی صحبت نموده ضمنآ جناب شان از تلاش ها و زحمات مسوولین ICT در برگزاری کورس های آموزشی قدردانی نمود و محصلین این را دوره آموزشی را به یاد گیری مهارت تکنالوژی امروزه تشویق کرد.

تازه خبرونه

د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح په موخه ورکشاپ وړاندې شو

د البیروني پوهنتون علمي چارو مرستیال ښاغلي مولوی عبدالاحد حقاني په مشري د البیروني پوهنتون مسلکي پراختیا مرکز ورکشاپونو په تالار کې د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح یو ورځنی ورکشاپ. . .

د پوهنتون کادري روغتون کلنی ارزونه وشوه

د علمي چارو مرستیال مولوي عبدالاحد ح ق اني په مشرۍ د کیفیت لوړونې اصلي کمېټې له خوا د کادري روغتون مسلکي او اداري فعالیتونه کلنی ارزونه وشوه.

د دې پروسې په ترڅ کې د دغه روغتون له. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۴ - ۱۹:۶

البيروني پوهنتون د حوض د بنسټ ډبره کېښودل شوه

په همدې تړاو په البيروني پوهنتون کې ځانګړې غونډه ترسره شوه، چې پکې د البيروني پوهنتون رئیس، ښاغلي مفتي وقایت الله وقار حنفي، علمي چارو مرستیال، ښاغلي مولوي عبدالاحد ح ق اني، مالي او. . .