ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۸:۴۸
عکس
اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند
طبق برنامه ریزی منظم، روز یکشنبه، مورخ ۱۴۰۰-۱-۸، اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه البیرونی در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند که از جانب دانشگاه کابل برگزار گردید و در آن تمام نهاد های تحصیلی زون مرکز اشتراک نموده بودند.
رهنمود مرور برنامه‌های علمی که توسط ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی و به کمک بخش انکشاف تحصیلات عالی برتش کونسل کشور شاهی انگلستان چاپ گردیده است، زمینه را برای برای فهم بهتر مرور برنامه های علمی (دیپارتمنت‌ها) فراهم ساخته است که با استفاده از آن فهم مفاهیم مرور سالانه و دروره‌ای برنامه های علمی سهل تر گردیده است.
معاونیت امور علمی دانشگاه البیرونی که از جمله بازنگران ملی تحصیلات عالی افغانستان هستند، قبلا ورکشاپ‌های تشریح مرور دوره‌ای و سالانه را برای روئسای دانشکده ها و آمرین دیپارتمنت ها برگزار نمو‌ده است و اعضای کمیته در روشنی کامل آن قرار دارند.
در اخیر این ورکشاپ، معاون امور علمی محترم پوهندوی دکتور کریمی پیرامون انکشافات اخیر مرور برنامه‌های علمی و ارزیابی براساس برنامه توضیحات ارایه نموده و ضمن قدر دانی از همکاران وزارت تحصیلات عالی و دانشگاه کابل، و همچنان برتش کونسل، دست آورد اخیر را برای آنها تبریک گفت.
قابل یاد آوری است که دانشگاه البیرونی از معدود نهادهای تحصیلی است که برنامه ارزیابی بر اساس برنامه را در ختم سال ۱۳۹۹ به‌صورت دقیق برگزار نمود و نتایج آنرا با وزارت محترم تحصیلات عالی شریک نمود.

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .