ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۸:۴۸
عکس
اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند
طبق برنامه ریزی منظم، روز یکشنبه، مورخ ۱۴۰۰-۱-۸، اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه البیرونی در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند که از جانب دانشگاه کابل برگزار گردید و در آن تمام نهاد های تحصیلی زون مرکز اشتراک نموده بودند.
رهنمود مرور برنامه‌های علمی که توسط ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی و به کمک بخش انکشاف تحصیلات عالی برتش کونسل کشور شاهی انگلستان چاپ گردیده است، زمینه را برای برای فهم بهتر مرور برنامه های علمی (دیپارتمنت‌ها) فراهم ساخته است که با استفاده از آن فهم مفاهیم مرور سالانه و دروره‌ای برنامه های علمی سهل تر گردیده است.
معاونیت امور علمی دانشگاه البیرونی که از جمله بازنگران ملی تحصیلات عالی افغانستان هستند، قبلا ورکشاپ‌های تشریح مرور دوره‌ای و سالانه را برای روئسای دانشکده ها و آمرین دیپارتمنت ها برگزار نمو‌ده است و اعضای کمیته در روشنی کامل آن قرار دارند.
در اخیر این ورکشاپ، معاون امور علمی محترم پوهندوی دکتور کریمی پیرامون انکشافات اخیر مرور برنامه‌های علمی و ارزیابی براساس برنامه توضیحات ارایه نموده و ضمن قدر دانی از همکاران وزارت تحصیلات عالی و دانشگاه کابل، و همچنان برتش کونسل، دست آورد اخیر را برای آنها تبریک گفت.
قابل یاد آوری است که دانشگاه البیرونی از معدود نهادهای تحصیلی است که برنامه ارزیابی بر اساس برنامه را در ختم سال ۱۳۹۹ به‌صورت دقیق برگزار نمود و نتایج آنرا با وزارت محترم تحصیلات عالی شریک نمود.

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۳۵

ورکشاپ «تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک » در پوهنتون البیرونی برگزار گردید

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان«تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک »به رهبری محترم مولوی عبدالاحد حقانی معاون امورعلمی پوهنتون البیرونی در صالون کنفرانس آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۳:۱۸

تفاهم‌نامۀ هم‌کاری‌های دو جانبه میانِ وزارت مالیه و پوهنتون البیرونی امضاء شد

محترم پوهنیار مشتاق حق‌یار، معاون امور محصلان پوهنتون البیرونی و محترم مولوی احمدشاه شاکر، رئیس منابع بشری وزارت مالیه، جهتِ ارتقای ظرفیت‌های علمی و مسلکی، تفاهم‌نامه‌ی هم‌کاری‌های دو. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۷ - ۱۳:۷

ارزیابی سالانه شفاخانه کادری پوهنتون البیرونی

فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون توسط کمیتۀ اصلی ارتقای کیفیت تحت رهبری مولوی عبدالاحد حقانی معاون امور علمی، مورد ارزیابی سالانه قرار گرفت.

طی این پروسه بخش های مختلف. . .