ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه برگزار شد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۸:۴۸
عکس
اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند
طبق برنامه ریزی منظم، روز یکشنبه، مورخ ۱۴۰۰-۱-۸، اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه البیرونی در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند که از جانب دانشگاه کابل برگزار گردید و در آن تمام نهاد های تحصیلی زون مرکز اشتراک نموده بودند.
رهنمود مرور برنامه‌های علمی که توسط ریاست تضمین کیفیت و اعتبار دهی و به کمک بخش انکشاف تحصیلات عالی برتش کونسل کشور شاهی انگلستان چاپ گردیده است، زمینه را برای برای فهم بهتر مرور برنامه های علمی (دیپارتمنت‌ها) فراهم ساخته است که با استفاده از آن فهم مفاهیم مرور سالانه و دروره‌ای برنامه های علمی سهل تر گردیده است.
معاونیت امور علمی دانشگاه البیرونی که از جمله بازنگران ملی تحصیلات عالی افغانستان هستند، قبلا ورکشاپ‌های تشریح مرور دوره‌ای و سالانه را برای روئسای دانشکده ها و آمرین دیپارتمنت ها برگزار نمو‌ده است و اعضای کمیته در روشنی کامل آن قرار دارند.
در اخیر این ورکشاپ، معاون امور علمی محترم پوهندوی دکتور کریمی پیرامون انکشافات اخیر مرور برنامه‌های علمی و ارزیابی براساس برنامه توضیحات ارایه نموده و ضمن قدر دانی از همکاران وزارت تحصیلات عالی و دانشگاه کابل، و همچنان برتش کونسل، دست آورد اخیر را برای آنها تبریک گفت.
قابل یاد آوری است که دانشگاه البیرونی از معدود نهادهای تحصیلی است که برنامه ارزیابی بر اساس برنامه را در ختم سال ۱۳۹۹ به‌صورت دقیق برگزار نمود و نتایج آنرا با وزارت محترم تحصیلات عالی شریک نمود.

تازه خبرونه

د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح په موخه ورکشاپ وړاندې شو

د البیروني پوهنتون علمي چارو مرستیال ښاغلي مولوی عبدالاحد حقاني په مشري د البیروني پوهنتون مسلکي پراختیا مرکز ورکشاپونو په تالار کې د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح یو ورځنی ورکشاپ. . .

د پوهنتون کادري روغتون کلنی ارزونه وشوه

د علمي چارو مرستیال مولوي عبدالاحد ح ق اني په مشرۍ د کیفیت لوړونې اصلي کمېټې له خوا د کادري روغتون مسلکي او اداري فعالیتونه کلنی ارزونه وشوه.

د دې پروسې په ترڅ کې د دغه روغتون له. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۴ - ۱۹:۶

البيروني پوهنتون د حوض د بنسټ ډبره کېښودل شوه

په همدې تړاو په البيروني پوهنتون کې ځانګړې غونډه ترسره شوه، چې پکې د البيروني پوهنتون رئیس، ښاغلي مفتي وقایت الله وقار حنفي، علمي چارو مرستیال، ښاغلي مولوي عبدالاحد ح ق اني، مالي او. . .