برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰
عکس

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت کاپیسا، از جمله رؤسای محترم زراعت، انکشاف دهات، محیط زیست، فواید عامه و عده‌یی از همکاران‌شان، افتتاح و آغاز گردید.

تازه ترین اخبار

ورکشاپ «تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک » در پوهنتون البیرونی برگزار گردید

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان«تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک »به رهبری محترم مولوی عبدالاحد حقانی معاون امورعلمی پوهنتون البیرونی در صالون کنفرانس آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون. . .

شنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۱ - ۱۳:۱۸

تفاهم‌نامۀ هم‌کاری‌های دو جانبه میانِ وزارت مالیه و پوهنتون البیرونی امضاء شد

محترم پوهنیار مشتاق حق‌یار، معاون امور محصلان پوهنتون البیرونی و محترم مولوی احمدشاه شاکر، رئیس منابع بشری وزارت مالیه، جهتِ ارتقای ظرفیت‌های علمی و مسلکی، تفاهم‌نامه‌ی هم‌کاری‌های دو. . .

ارزیابی سالانه شفاخانه کادری پوهنتون البیرونی

فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون توسط کمیتۀ اصلی ارتقای کیفیت تحت رهبری مولوی عبدالاحد حقانی معاون امور علمی، مورد ارزیابی سالانه قرار گرفت.

طی این پروسه بخش های مختلف. . .