Events menu

NewsAll news

شنبه ۱۴۰۱/۷/۳۰ - ۹:۳۸

ورکشاپ یکروزه آموزشی رهنمود مرور دوره ای و نظارت سالانه برنامه های علمی در پوهنتون البیرونی برگزارشد

روز چهارشنبه مؤرخ 1401/7/27- 1444/3/23 کارگاه یکروزه تشریح رهنمود مرور دوره ای و نظارت سالانه برنامه های علمی برای رؤسای پوهنحٌی ها و آمرین دیپارتمنت ها از طرف آمریت ارتقای کیفیت پوهنتون البیرونی در مرکز انکشاف مسلکی برگزار گردید.

در آغاز این کارگاه، هیئت رهبری پوهنتون البیرونی هریک پوهندوی دکتور احسان الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی، پوهنمل شفیع الله مصلح معاون امور علمی و امیرزاده همت معاون. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۸ - ۱۲:۳

فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون مورد ارزیابی قرار گرفت

روز دوشنبه مؤرخ 8/2/1444 – 14/6/1401 به سلسله ارزیابی های خودی معاونیت های امور محصلان و مالی و اداری، فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون توسط کمیته اصلی تضمین کیفیت مورد. . .

LatestShow all

شنبه ۱۴۰۱/۷/۳۰ - ۹:۳۸

روز چهارشنبه مؤرخ 1401/7/27- 1444/3/23 کارگاه یکروزه تشریح رهنمود مرور دوره ای و نظارت سالانه برنامه های علمی برای رؤسای پوهنحٌی ها و آمرین دیپارتمنت ها از طرف آمریت ارتقای کیفیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۱/۶/۲۸ - ۱۲:۳

فعالیت های مسلکی و اداری شفاخانه کادری پوهنتون مورد ارزیابی قرار گرفت

پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۱۰ - ۹:۲۲

نُهم سنبله مبارک

هیئت رهبری پوهنتون البیرونی استادان، کارمندان واحد های اداری و محصلین (نهم سنبله) پایان اشغال، و اخراج آخرین سرباز اشغالگر امریکا را از میهن عزیز مان افغانستان برای ملت سلحشور، مجاهد و. . .

اخبار گذشتهShow all

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰

برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۱ - ۱۱:۲۱

پیام تبریکی هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی به‌مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی

رئیس، هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی فرا رسیدن روزهای پرمیمنت عید سعید اضحی را به دانشجویان عزیز، کافه‌ی ملت مسلمان افغانستان، مقام عالی ریاست جمهوری و معاونین محترم. . .