Events menu

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۴۲

جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

اخبار6 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی
جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.
در آغاز این جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی، روی برنامه های این وزارت در قسمت حل مشکلات نهاد های تحصیلات عالی کشور روشنی انداخته گفت که وزارت تحصیلات عالی در تلاش است تا نیازمندی های پوهنتون های کشور را مرفوع و به مشکلات شان با درنظر داشت امکانات موجود رسیدگی عاجل نماید.
وی گفت:«هدف. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۳۱

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در نشستی با مسوولان اداره ملی امتحانات، گزارش فعالیت ها، برنامه های کاری، پیشنهادات و مشکلات این اداره را استماع نمود

اخبار4 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی.
در این نشست سرپرست وزارت تحصیلات عالی در حالیکه سرپرست معینیت امور محصلان این وزارت نیز حضورداشت، اداره ملی امتحانات را یکی از ادارات مهم در کشور. . .

LatestShow all

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۴۲

جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

اخبار6 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی
جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.
در آغاز این جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی، روی برنامه های این وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۳۱

اخبار4 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی.

اخبار گذشتهShow all

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰

برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت. . .

پنجشنبه ۱۳۹۹/۳/۱ - ۱۱:۲۱

پیام تبریکی هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی به‌مناسبت فرا رسیدن عید سعید اضحی

رئیس، هیأت رهبری، استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی فرا رسیدن روزهای پرمیمنت عید سعید اضحی را به دانشجویان عزیز، کافه‌ی ملت مسلمان افغانستان، مقام عالی ریاست جمهوری و معاونین محترم. . .