توزیع تصدیق نامه های آموزش پروگرام کمپیوتر در مرکز تکنالوژی معلوماتی (ICT)

پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۵
Alberoni university photo

تصدیق نامه برنامه آموزشی پروگرام کمپیوتر امروز پنجشنبه مورخ 5-حمل-1399 از جانب رییس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی توزیع گردید.

مراسمی که به همین مناسبت باحضور پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی، پوهنمل محمد ناصر طاهری معاون امور محصلان،اسلام الدین کوهستانی مسووُل تکنالوژی معلوماتی و محصلین در مرکز ICT دانشگاه البیرونی تدویر یافت. در آغاز پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رييس دانشگاه البیرونی صحبت نموده ضمنآ جناب شان از تلاش ها و زحمات مسوولین ICT در برگزاری کورس های آموزشی قدردانی نمود و محصلین این را دوره آموزشی را به یاد گیری مهارت تکنالوژی امروزه تشویق کرد.

یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ - ۱۴:۱۳

شانردهمین دور فارغ التحصیلان پوهنحی طب معالجوی در پوهنتون البیرونی برگزار شد

در این محفل محترم شیخ الحدیث و القرآن مولوی ندا محمد ندیم، وزیر محترم تحصیلات عالی و هیئت همراه شان، محترم قاری احسان الله بریال، والی ولایت کاپیسا، محترم مفتی وقایت الله وقار حنفی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۵:۲۶

پیغام تسلیت!

با تأسف اطلاع یافتم که پوهنیار استاد عبدالعلیم خوش‌حال، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون البیروني، داعی اجل را لبیک گفته و از دنیایی فانی، چشم بست.
استاد محترم، عمر خود را در کسب علم، تدریس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۳۵

ورکشاپ «تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک » در پوهنتون البیرونی برگزار گردید

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان«تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک »به رهبری محترم مولوی عبدالاحد حقانی معاون امورعلمی پوهنتون البیرونی در صالون کنفرانس آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون. . .