جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۴۲
عکس سرپرست وزارت تحصیلات عالی

اخبار6 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی
جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.
در آغاز این جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی، روی برنامه های این وزارت در قسمت حل مشکلات نهاد های تحصیلات عالی کشور روشنی انداخته گفت که وزارت تحصیلات عالی در تلاش است تا نیازمندی های پوهنتون های کشور را مرفوع و به مشکلات شان با درنظر داشت امکانات موجود رسیدگی عاجل نماید.
وی گفت:«هدف ما تقویت و توسعه نهاد های تحصیلی کشور و ایجاد زمینه های مناسب تحصیلی برای نسل جوان این سرزمین می باشد چون یگانه بخشی که این کشور را در راستای پیشرفت، ترقی و خودکفایی سوق داده می تواند، تحصیلات عالی با کیفیت و تربیه کادر های جوان و ورزیده می باشد. »
بعداً مطابق آجندا موضوعاتی که در رابطه به ایجاد رشته های جدید از جانب نهاد های تحصیلی کشور پیشنهاد گردیده است، به بحث   گرفته شد
 که در نتیجه:
- ۱۸ برنامه ماستری( ۱۵ برنامه در نهاد های تحصیلی دولتی، ۳ برنامه در نهاد های تحصیلی خصوصی)؛
- ۵ پوهنځی جدید( ۴ پوهنځی در نهاد های دولتی  و ۱ پوهنځی در بخش نهاد های خصوصی)ِ؛
- و ۱۵ دیپارتمنت در پوهنتون های مختلف دولتی کشور و همچنان طرزالعمل واحد عواید و مصارف برنامه های فوق لیسانس  با اکثریت آرا مورد تائید قرار گرفت.
گفتنیست که به اساس هدایت مقام وزارت، جلسه شورای عالی وزارت تحصیلات عالی جهت رسیدگی عاجل به نیازمندی های نهاد های تحصیلات عالی کشور؛ منبعد به صورت منظم  تدویر خواهد شد.

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۴۲

جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

اخبار6 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی
جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.
در آغاز این جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی، روی برنامه های این وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۳۱

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در نشستی با مسوولان اداره ملی امتحانات، گزارش فعالیت ها، برنامه های کاری، پیشنهادات و مشکلات این اداره را استماع نمود

اخبار4 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی.
در این نشست سرپرست وزارت تحصیلات عالی در حالیکه سرپرست معینیت امور محصلان این وزارت نیز حضورداشت، اداره ملی امتحانات را یکی از ادارات مهم در کشور. . .