ورکشاپ تضمین کیفیت برگزار گردید

شنبه ۱۴۰۳/۴/۹ - ۸:۲۱
دانشگاه البیرونی

این ورکشاپ از طرف معاونیت امور علمی توسط محترم محمد نعیم محمدی آمر ارتقای کیفیت، در تالار آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان برگزار شد.

این ورکشاپ بخاطر تشریح چارچوب مرحله سوم تضمین کیفیت دایر شد؛ در این ورکشاپ محترم پوهنیار مشتاق حقیار معاون امور محصلان پوهنتون البیرونی و تمامی مسئولین اداری این معاونیت اشتراک ورزیده بودند.

در اخیر ورکشاپ مذکور با دعائیه خیر اختتام یافت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۵ - ۱۴:۴۴

افتتاح پروژهای پوهنتون البیرونی

امروز چهارشنبه ۲۵ میزان ۱۴۰۳ پروژه دیوار و سایر پروژه های تکمیل شده  پوهنتون البیرونی توسط محترم شیخ مولوی محمد ندا ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی افتتاح گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۰ - ۱۳:۵۰

سیمینار بررسی مقایسه ای اسلام و مارکسیسم در ساختن جامعه ایده آل در پوهنځی حقوق برګزار شد.

روز دوشنبه مورخ ۲۶ سنبله سال ۱۴۰۳ پوهنځی حقوق و علوم سیاسی در ادامه سلسله برنامه های ارتقای ظرفیت، آگهی دهی و برگزاری ورکشاب ها و سیمینار های علمی، آموزشی و فرهنگی، سیمینار علمی تحت. . .