کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L در پوهنتون البیرونی موفقانه خاتمه یافت

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ - ۱۵:۹
عکس دانشگاه البیرونی

آموزش مبتنی بر نتیجه و  محصل‌محوری که از تاریخ 2 الی 17 حوت 1399 به مدت 12 روز کاری  مرکز انکشاف مسلکی دایر گردیده بود، امروز موفقانه خاتمه یافت.

این کارگاه که با تشریک مساعی ماستر ترنرهای پوهنتون البیرونی و پوهنتون پروان دایر گردیده بود، در آن به تعداد 1ض5 تن از اعضای کادر علمی اشتراک ورزیده بودند.

محترم پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس پوهنتون بالای تحول در راستای اموزشهای مبتنی برنتیجه و دانشجوی محور  از سوی استادان تاکید نموده افزود که استادان باید برای غنامند شدن این برنامه پیشنهادات اصلاحی نیز داشته باشند.

سپس محترم پوهندوی دکتور فریدون کریمی معاون امور علمی دانشگاه پیرامون ارزش های  این برنامه صحبت های همه جانبه نمودند، و تاکید نمودند که ایجاب می‌کند تا سیستم تحصیلی طبق موئلفه های آموزش مبتنی برنتیجه و محصل محور عیار گردد.

پوهنتون البیرونی از شمار نهاد های علمی و اکادمیک در کشور است که درصد زیاد استادانش این برنامه آموزشی را فراگرفته اند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۱۰ - ۱۳:۴

ورکشاپ مدیریتی و اطلاعاتی سیستم HEMIS برای مدیران تدریسی در مرکز تکنالوژی معلوماتی برګزارشد

امروز چهارشنبه ۱۰/سرطان/ ۱۴۰۳ورکشاپ مدیریتی و اطلاعاتی تحت عنوان سیستم HEMIS  برای نه تن مدیران تدریسی در مرکز تکنالوژی معلوماتی پوهنتون البیرونی توسط  دو تن ترینر هر یک؛ محترم اسلام. . .

شنبه ۱۴۰۳/۴/۹ - ۸:۲۱

ورکشاپ تضمین کیفیت برگزار گردید

این ورکشاپ از طرف معاونیت امور علمی توسط محترم محمد نعیم محمدی آمر ارتقای کیفیت، در تالار آمریت مرکز انکشاف مسلکی استادان برگزار شد.

این ورکشاپ بخاطر تشریح چارچوب مرحله سوم تضمین کیفیت. . .

یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ - ۱۴:۱۳

شانردهمین دور فارغ التحصیلان پوهنحی طب معالجوی در پوهنتون البیرونی برگزار شد

در این محفل محترم شیخ الحدیث و القرآن مولوی ندا محمد ندیم، وزیر محترم تحصیلات عالی و هیئت همراه شان، محترم قاری احسان الله بریال، والی ولایت کاپیسا، محترم مفتی وقایت الله وقار حنفی،. . .