کارگاه‌آموزشی O.B.E - S.C.L در پوهنتون البیرونی موفقانه خاتمه یافت

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۸ - ۱۵:۹
عکس دانشگاه البیرونی

آموزش مبتنی بر نتیجه و  محصل‌محوری که از تاریخ 2 الی 17 حوت 1399 به مدت 12 روز کاری  مرکز انکشاف مسلکی دایر گردیده بود، امروز موفقانه خاتمه یافت.

این کارگاه که با تشریک مساعی ماستر ترنرهای پوهنتون البیرونی و پوهنتون پروان دایر گردیده بود، در آن به تعداد 1ض5 تن از اعضای کادر علمی اشتراک ورزیده بودند.

محترم پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس پوهنتون بالای تحول در راستای اموزشهای مبتنی برنتیجه و دانشجوی محور  از سوی استادان تاکید نموده افزود که استادان باید برای غنامند شدن این برنامه پیشنهادات اصلاحی نیز داشته باشند.

سپس محترم پوهندوی دکتور فریدون کریمی معاون امور علمی دانشگاه پیرامون ارزش های  این برنامه صحبت های همه جانبه نمودند، و تاکید نمودند که ایجاب می‌کند تا سیستم تحصیلی طبق موئلفه های آموزش مبتنی برنتیجه و محصل محور عیار گردد.

پوهنتون البیرونی از شمار نهاد های علمی و اکادمیک در کشور است که درصد زیاد استادانش این برنامه آموزشی را فراگرفته اند.

یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۹ - ۱۴:۱۳

شانردهمین دور فارغ التحصیلان پوهنحی طب معالجوی در پوهنتون البیرونی برگزار شد

در این محفل محترم شیخ الحدیث و القرآن مولوی ندا محمد ندیم، وزیر محترم تحصیلات عالی و هیئت همراه شان، محترم قاری احسان الله بریال، والی ولایت کاپیسا، محترم مفتی وقایت الله وقار حنفی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۵:۲۶

پیغام تسلیت!

با تأسف اطلاع یافتم که پوهنیار استاد عبدالعلیم خوش‌حال، استاد پوهنځی شرعیات پوهنتون البیروني، داعی اجل را لبیک گفته و از دنیایی فانی، چشم بست.
استاد محترم، عمر خود را در کسب علم، تدریس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۱ - ۱۳:۳۵

ورکشاپ «تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک » در پوهنتون البیرونی برگزار گردید

ورکشاپ یک روزه، تحت عنوان«تشریح عملی رهنمود پلان استراتیژیک »به رهبری محترم مولوی عبدالاحد حقانی معاون امورعلمی پوهنتون البیرونی در صالون کنفرانس آمریت مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون. . .