آغز پروژه سرک سازی

امروز شنبه مورخ ۲۲ جوزا، پروژه‌ی اعمار سرک داخل دانشگاه البیرونی، که  به ارزش ۶۵ میلیون افغانی به شکل استندرد اسفالت واعمار شود، با حضور محترم عبداللطیف مراد والی کاپیسا، پوهندوی دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی، معاونین‌ و عده‌یی از اعضای هیئت رهبری و استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی، رئیس شورای ولایتی و رئیس امنیت ملی کاپیسا، نمایندگان مردم کاپیسا در شورای ملی و شورای ولایتی و رؤسای بعضی از اداره‌های محلی کاپیسا و انجنیران تخنیکی وزارت محترم تحصیلات عالی افتتاح گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۱۲

جلسه ماه‌وار کمیته اصلی تضمین‌کیفیت برگزارشد

روز شنبه مؤرخ 8/11/1401 مطابق 6/7/1444 جلسه کمیته اصلی تضمین‌کیفیت تحت رهبری پوهنمل شفیع‌الله مصلح معاون امور علمی با اشتراک پوهندوی دکتور احسان‌الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۰:۵

دیدار هیئت رهبری پوهنتون البیرونی با نماینده مؤسسه IHH

روز سه شنبه مؤرخ ۱۴۴۴/۷/۲ هـ ق مطابق به ۱۴۰۱/۱۱/۴ هـ ش  هیئت رهبری پوهنتون البیرونی محترم پوهندوی  دکتور احسان الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی در دفتر کارش با نماینده گان موسسه (IHH) د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۳:۳۸

کارگاه آموزشی دوروزه تضمین کیفیت در پوهنتون البیرونی برگزار شد

سه‌شنبه و چهار‌شنبه مؤرخ ۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ کارگاه آموزشی دوروزه آگاهی‌دهی از چارچوب جدید تضمین‌کیفیت، پلان استراتیژیک و ارزیابی اصلاحی از کیفیت تدریس برای ۴۰ تن از هیئت رهبری، رؤسای. . .