آغز پروژه سرک سازی

امروز شنبه مورخ ۲۲ جوزا، پروژه‌ی اعمار سرک داخل دانشگاه البیرونی، که  به ارزش ۶۵ میلیون افغانی به شکل استندرد اسفالت واعمار شود، با حضور محترم عبداللطیف مراد والی کاپیسا، پوهندوی دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی، معاونین‌ و عده‌یی از اعضای هیئت رهبری و استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی، رئیس شورای ولایتی و رئیس امنیت ملی کاپیسا، نمایندگان مردم کاپیسا در شورای ملی و شورای ولایتی و رؤسای بعضی از اداره‌های محلی کاپیسا و انجنیران تخنیکی وزارت محترم تحصیلات عالی افتتاح گردید.

چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۴ - ۱۹:۶

سنگِ تهداب حوض در پوهنتون البیرونی گذاشته شد

امروز چهارشنبه ۱۴۴۵/۵/۱ ه.ق جلسه ویژه‌ای بمناسبت اعمار حوض در پوهنتون البیرونی برگزار شده بود، که در آن محترم مفتی وقایت‌الله وقار حنفی رئیس پوهنتون البیرونی، محترم مولوی عبدالاحد ح‌ق. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۲ - ۱۴:۱

جشن فراغت محصلین پوهنتون البیرونی برگزار شد

جشن فراغتِ (۷۱۵) تن فارغان سال تحصیلی ۱۴۰۲ از پوهنځی‌های مختلفِ پوهنتون البیرونی برگزار شد.
 این جشن که به ابتکارِ رهبری پوهنتون البیرونی راه‌اندازی شده بود در آن، محترم مفتی وقایت
. . .
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۱۰ - ۱۴:۳۶

آغاز کار پروژه دیوار احاطوی پوهنتون البیرونی

امروز چهارشنبه 10 عقرب1402 کار پروژه دیوار احاطوی پوهنتون البیرونی توسط محترم دوکتور لطف الله خیر خواه معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی رسمآ آغاز گردید.