پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸
شهدای دانشگاه البیرونی

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این حادثه المناک که در اثر انفجار ماین کنار جاده بالای موتر حامل استادان دانشگاه البیرونی به وقوع پیوست پوهنیار نوراحمد احمدی استاد دیپارتمنت ریاضی دانشکده تعلیم وتربیه و پوهنیار دوکتور میوند فاروق استاد دانشکده طب  این دانشگاه به شهادت رسیدند و تعدادی از استادان این دانشگاه مجروح شده‌اند. به نمایندگی هیأت رهبری دانشگاه البیرونی  این عمل تروریستی را به جان افراد ملکی و به خصوص استادان این نهاد علمی تقبیح می نمایم. همچنان ضمن ابراز همدردی ، از خداوند متعال برای خانواده، دوستان و به ویژه استادان دانشگاه البیرونی صبر جمیل، برای شهدا بهشت برین و برای مجروحان این حادثه شفای عاجل استدعا می‌نمایم.
پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی

تازه خبرونه

چهارشنبه ۱۴۰۳/۲/۵ - ۱۵:۲۶

د تعزيت پیغام!

په ډېرې خواشينۍ سره خبر شو، چې د البيروني پوهنتون د شرعیاتو پوهنځي استاذ پوهنيار عبدالعليم خوشحال د اجل داعي ته لبیک ووایه او له دې فاني نړۍ یې سترګې پټې کړې!
انالله وانا اليه راجعون!
م. . .

د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح په موخه ورکشاپ وړاندې شو

د البیروني پوهنتون علمي چارو مرستیال ښاغلي مولوی عبدالاحد حقاني په مشري د البیروني پوهنتون مسلکي پراختیا مرکز ورکشاپونو په تالار کې د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح یو ورځنی ورکشاپ. . .

د پوهنتون کادري روغتون کلنی ارزونه وشوه

د علمي چارو مرستیال مولوي عبدالاحد ح ق اني په مشرۍ د کیفیت لوړونې اصلي کمېټې له خوا د کادري روغتون مسلکي او اداري فعالیتونه کلنی ارزونه وشوه.

د دې پروسې په ترڅ کې د دغه روغتون له. . .