تفاهمنامه‌ی همکاری میان دانشگاه البیرونی و موسسه تحصیلات عالی هیواد به امضآء رسید

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۳
عکش تفاهمنامه
 این تفاهمنامه امروز چهارشنبه میان پوهندوی دکتور فریدون کریمی معاون امور علمی دانشگاه البیرونی و ذبیح الله فضلی معاون امور علمی و تدریسی موسسه تحصیلات عالی در حضور رئیس و رهبری دانشگاه البیرونی به امضا رسید.

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۱۳:۳۳

امضای تفاهمنامه‌ی همکاری میان دانشگاه البیرونی و موسسه تحصیلات عالی سید جمال الدین

این تفاهمنامه امروز دوشنبه، در حضور پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی در اتاق جلسات این دانشگاه توسط پوهندوی دکتور فریدون کریمی معاون امور علمی دانشگاه البیرونی و. . .
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۱۰:۴۶

امضای تفاهم نامه همکاری های علمی و اکادمیک میان دانشگاه و دانشگاه ننگرهار

هیأت رهبری دانشگاه البیرونی، به رهبری معاون امور علمی محترم پوهندون دکتور فریدون کریمی، طی سفر رسمی و بازدید از پوهنتون ننگرهار، تفاهم نامهٔ همکاری های علمی و اکادمیک را با این نهاد. . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۳

این تفاهمنامه امروز چهارشنبه میان پوهندوی دکتور فریدون کریمی معاون امور علمی دانشگاه البیرونی و ذبیح الله فضلی معاون امور علمی و تدریسی موسسه تحصیلات عالی در حضور رئیس و رهبری. . .