سیمینار بررسی مقایسه ای اسلام و مارکسیسم در ساختن جامعه ایده آل در پوهنځی حقوق برګزار شد.

islam_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۰ - ۱۳:۵۰
دانشگاه البیرونی

روز دوشنبه مورخ ۲۶ سنبله سال ۱۴۰۳ پوهنځی حقوق و علوم سیاسی در ادامه سلسله برنامه های ارتقای ظرفیت، آگهی دهی و برگزاری ورکشاب ها و سیمینار های علمی، آموزشی و فرهنگی، سیمینار علمی تحت عنوان( بررسی مقایسه ای اسلام و مارکسیسم در ساختن جامعه ایده آل) در پوهنځی حقوق و علوم سیاسی پوهنتون البیرونی برگزار گردید.

این سیمینار با تلاوت آیات چندی از کلام الله مجید شروع شد.

نخست محترم پوهنیار غمی آرش رئیس پوهنځی حقوق و علوم سیاسی با سخنان خود برنامه علمی را آغاز نمود.

در ادامه محترم عبدالحامد منظری استاد همکار پوهنځی حقوق و علوم سیاسی سیمینار خود را در حضور داشت رئیس پوهنحی، استادان و شماری از محصلین این پوهنځی ارائه گردید.

همچنین محترم پوهنیار عنایت الله اکبری آمر دیپارتمنت علوم سیاسی و روابط بین الملل سخنان خود را در مورد سیمینار ابراز نمود.

سیمینار متذکره با دعای اختتامیه برنامه به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۵ - ۱۴:۴۴
Background image

افتتاح پروژهای پوهنتون البیرونی

امروز چهارشنبه ۲۵ میزان ۱۴۰۳ پروژه دیوار و سایر پروژه های تکمیل شده  پوهنتون البیرونی توسط محترم شیخ مولوی محمد ندا ندیم سرپرست وزارت تحصیلات عالی افتتاح گردید.

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۱۰ - ۱۳:۵۰
Background image

روز دوشنبه مورخ ۲۶ سنبله سال ۱۴۰۳ پوهنځی حقوق و علوم سیاسی در ادامه سلسله برنامه های ارتقای ظرفیت، آگهی دهی و برگزاری ورکشاب ها و سیمینار های علمی، آموزشی و فرهنگی، سیمینار علمی تحت. . .

BACK TO NEWS