پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی تقدیر شد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۵۱
عبدالقهار سروری ریس دانشگاه البیرونی
امروز چهارشنبه، پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی جرگه شورای ملی افغانستان مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیس دانشگاه البیرونی ترجیح می‌دهد تا به‌جای تقدیر از وی، به یکی از مشکلات این دانشگاه رسیدگی شود.

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .