پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی تقدیر شد

چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۵۱
عبدالقهار سروری ریس دانشگاه البیرونی
امروز چهارشنبه، پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی از سوی جناب میر رحمن رحمانی رئیس ولسی جرگه شورای ملی افغانستان مورد تقدیر قرار گرفت.
رئیس دانشگاه البیرونی ترجیح می‌دهد تا به‌جای تقدیر از وی، به یکی از مشکلات این دانشگاه رسیدگی شود.

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۱۲

جلسه ماه‌وار کمیته اصلی تضمین‌کیفیت برگزارشد

روز شنبه مؤرخ 8/11/1401 مطابق 6/7/1444 جلسه کمیته اصلی تضمین‌کیفیت تحت رهبری پوهنمل شفیع‌الله مصلح معاون امور علمی با اشتراک پوهندوی دکتور احسان‌الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۰:۵

دیدار هیئت رهبری پوهنتون البیرونی با نماینده مؤسسه IHH

روز سه شنبه مؤرخ ۱۴۴۴/۷/۲ هـ ق مطابق به ۱۴۰۱/۱۱/۴ هـ ش  هیئت رهبری پوهنتون البیرونی محترم پوهندوی  دکتور احسان الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی در دفتر کارش با نماینده گان موسسه (IHH) د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۳:۳۸

کارگاه آموزشی دوروزه تضمین کیفیت در پوهنتون البیرونی برگزار شد

سه‌شنبه و چهار‌شنبه مؤرخ ۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ کارگاه آموزشی دوروزه آگاهی‌دهی از چارچوب جدید تضمین‌کیفیت، پلان استراتیژیک و ارزیابی اصلاحی از کیفیت تدریس برای ۴۰ تن از هیئت رهبری، رؤسای. . .