پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه
پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه
islam_admin دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸
با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند
انالله و اناالیه راجعون
در این حادثه المناک که در اثر انفجار ماین کنار جاده بالای موتر حامل استادان دانشگاه البیرونی به وقوع پیوست پوهنیار نوراحمد احمدی استاد دیپارتمنت ریاضی دانشکده تعلیم وتربیه و پوهنیار دوکتور میوند فاروق استاد دانشکده طب این دانشگاه به شهادت رسیدند و تعدادی از استادان این دانشگاه مجروح شدهاند. به نمایندگی هیأت رهبری دانشگاه البیرونی این عمل تروریستی را به جان افراد ملکی و به خصوص استادان این نهاد علمی تقبیح می نمایم. همچنان ضمن ابراز همدردی ، از خداوند متعال برای خانواده، دوستان و به ویژه استادان دانشگاه البیرونی صبر جمیل، برای شهدا بهشت برین و برای مجروحان این حادثه شفای عاجل استدعا مینمایم.
پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی
بهمنظور تبادل تجارب علمی و تقویت ظرفیتهای تخصصی در زمینه تشخیص و تداوی امراض ستون فقرات، کنفرانس علمی-تحقیقی تحت عنوان »پتالوژی و میکانیزم تضیق کانال نخاعی قطنی« (Pathology and. . .
بهمنظور آشنایی هرچه بیشتر استادان با سیستم کریدت، سمیناری تحت عنوان « معرفی نظام آموزشی با تأکید بر سیستم کریدت در تحصیلات عالی ا.ا.ا » برای استادان پوهنتون البیرونی، در تالار آمریت. . .
روند رسمی ثبتنام محصلانی که در امتحان سراسری کانکور سال ۱۴۰۵ هجری خورشیدی موفق به راهیابی به پوهنځیهای نهگانه پوهنتون البیرونی شدهاند، امروز پنجشنبه، ۲۵ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش، تحت نظارت. . .