پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸
شهدای دانشگاه البیرونی

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این حادثه المناک که در اثر انفجار ماین کنار جاده بالای موتر حامل استادان دانشگاه البیرونی به وقوع پیوست پوهنیار نوراحمد احمدی استاد دیپارتمنت ریاضی دانشکده تعلیم وتربیه و پوهنیار دوکتور میوند فاروق استاد دانشکده طب  این دانشگاه به شهادت رسیدند و تعدادی از استادان این دانشگاه مجروح شده‌اند. به نمایندگی هیأت رهبری دانشگاه البیرونی  این عمل تروریستی را به جان افراد ملکی و به خصوص استادان این نهاد علمی تقبیح می نمایم. همچنان ضمن ابراز همدردی ، از خداوند متعال برای خانواده، دوستان و به ویژه استادان دانشگاه البیرونی صبر جمیل، برای شهدا بهشت برین و برای مجروحان این حادثه شفای عاجل استدعا می‌نمایم.
پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی

سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۱/۱۱ - ۱۵:۱۲

جلسه ماه‌وار کمیته اصلی تضمین‌کیفیت برگزارشد

روز شنبه مؤرخ 8/11/1401 مطابق 6/7/1444 جلسه کمیته اصلی تضمین‌کیفیت تحت رهبری پوهنمل شفیع‌الله مصلح معاون امور علمی با اشتراک پوهندوی دکتور احسان‌الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۱/۵ - ۱۰:۵

دیدار هیئت رهبری پوهنتون البیرونی با نماینده مؤسسه IHH

روز سه شنبه مؤرخ ۱۴۴۴/۷/۲ هـ ق مطابق به ۱۴۰۱/۱۱/۴ هـ ش  هیئت رهبری پوهنتون البیرونی محترم پوهندوی  دکتور احسان الحق نیازی رئیس پوهنتون البیرونی در دفتر کارش با نماینده گان موسسه (IHH) د. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۸ - ۱۳:۳۸

کارگاه آموزشی دوروزه تضمین کیفیت در پوهنتون البیرونی برگزار شد

سه‌شنبه و چهار‌شنبه مؤرخ ۲۰ - ۱۴۰۱/۱۰/۲۱ کارگاه آموزشی دوروزه آگاهی‌دهی از چارچوب جدید تضمین‌کیفیت، پلان استراتیژیک و ارزیابی اصلاحی از کیفیت تدریس برای ۴۰ تن از هیئت رهبری، رؤسای. . .