پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸
شهدای دانشگاه البیرونی

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این حادثه المناک که در اثر انفجار ماین کنار جاده بالای موتر حامل استادان دانشگاه البیرونی به وقوع پیوست پوهنیار نوراحمد احمدی استاد دیپارتمنت ریاضی دانشکده تعلیم وتربیه و پوهنیار دوکتور میوند فاروق استاد دانشکده طب  این دانشگاه به شهادت رسیدند و تعدادی از استادان این دانشگاه مجروح شده‌اند. به نمایندگی هیأت رهبری دانشگاه البیرونی  این عمل تروریستی را به جان افراد ملکی و به خصوص استادان این نهاد علمی تقبیح می نمایم. همچنان ضمن ابراز همدردی ، از خداوند متعال برای خانواده، دوستان و به ویژه استادان دانشگاه البیرونی صبر جمیل، برای شهدا بهشت برین و برای مجروحان این حادثه شفای عاجل استدعا می‌نمایم.
پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .