آغز پروژه سرک سازی

امروز شنبه مورخ ۲۲ جوزا، پروژه‌ی اعمار سرک داخل دانشگاه البیرونی، که  به ارزش ۶۵ میلیون افغانی به شکل استندرد اسفالت واعمار شود، با حضور محترم عبداللطیف مراد والی کاپیسا، پوهندوی دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی، معاونین‌ و عده‌یی از اعضای هیئت رهبری و استادان و کارمندان دانشگاه البیرونی، رئیس شورای ولایتی و رئیس امنیت ملی کاپیسا، نمایندگان مردم کاپیسا در شورای ملی و شورای ولایتی و رؤسای بعضی از اداره‌های محلی کاپیسا و انجنیران تخنیکی وزارت محترم تحصیلات عالی افتتاح گردید.

دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ - ۱۱:۴۸

پیام تسلیت و همدردی رئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به شهادت دو تن از استادان دانشکده طب و تعلیم وتربیه

با درد و اندوه فراوان اطلاع گرفتیم که دو تن از استادان دانشگاه البیرونی در نتیجه یک حمله تروریستی بتاریخ ۸-جوزا-۱۴۰۰ جام شهادت را نوشیده و به حق پیوستند

انالله و اناالیه راجعون
در این. . .
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱ - ۱۳:۴۸

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات عبدالمتال مبشر استاد دانشگاه البیرونی

پیام تسلیت و همدردی ٰٰرئیس و اعضای رهبری دانشگاه البیرونی در رابطه به وفات یکتن از استادان دانشگاه البیرونی با تأسف اطلاع گرفتم که استاد عبدالمتعال مبشر استاد پوهنځی انجنیری پوهنتون. . .