سیمینار آموزشی تحت عنوان «رهنمود امتحان اگزیت» برای محصلان پوهنځی طب پوهنتون البیرونی ارایه شد.

islam_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۱ - ۱۴:۲۵
طب

سیمینار آموزشی «رهنمود امتحان اگزیت» برای محصلان صنف پنجم پوهنځی طب پوهنتون البیرونی در تالار پوهنځی مذکور ارایه شد.

در این سمینار، محصلان با اهداف، ساختار، شیوه آمادگی و نکات مهم مرتبط به امتحان اگزیت آشنا شدند و معلومات لازم را برای موفقیت در این امتحان مهم دریافت نمودند.

سمینار یادشده از سوی مدیریت عمومی مرکز رسانه‌ها پوهنتون البیرونی راه اندازی شده بود که توسط محترم پوهنمل دکتور غلام سرور خالد یک‌تن از استادان پوهنځی طب این پوهنتون ارایه گردید.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۱ - ۱۴:۲
Background image

ورکشاپ آموزشی یکروزه «تهیه و نگارش مقالات به فارمت جدید مجله جهانی پوهنتون البیرونی» برای استادان پوهنتون البیرونی ارایه شد

به‌منظور ارتقای ظرفیت‌های علمی استادان، معیاری‌سازی نگارش مقالات تحقیقی و آشنایی با فارمت جدید مجله جهانی پوهنتون البیرونی، ورکشاپ آموزشی تحت عنوان »تهیه و نگارش مقالات به فارمت جدید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۱۴:۵۱
Background image

آغاز رسمی امتحانات نهایی سمستر بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش در پوهنتون البیرونی

امتحانات نهایی سمستر بهاری سال ۱۴۰۵ هـ.ش در پوهنتون البیرونی، با حضور هیئت رهبری، مسئولان پوهنځی‌ها و هیئت نظارت‌کننده بر امتحانات، مطابق تقسیم‌اوقات تعیین‌شده آغاز گردید.

رهبری. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۹ - ۱۱:۴۹
Background image

سیمیناری تحت عنوان(اضرار مواد مخدر از دیدگاه شریعت اسلامی و طب) برای استادان پوهنتون البیرونی ارایه شد.

سیمیناری تحت عنوان( اضرار مواد مخدر از دیدگاه شریعت اسلامی و طب، جهت اصلاح و آگاهی‌دهی برای نسل جوان) برای استادان، کارمندان و کارکنان خدماتی با اشتراک هیئت رهبری این پوهنتون در تالار. . .

BACK TO NEWS