پیام تسلیت رئیس و رهبری دانشگاه البیرونی به مناسبت وفات مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب

islam_admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۲/۱ - ۱۶:۳۶
پیام تسلیت رهبری دانشگاه البیرونی
انا لله وانا الیه راجعون.
پیام تسلیت رئیس و رهبری دانشگاه البیرونی به مناسبت وفات مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه این دانشگاه
با تٱسف اطلاع حاصل نمودیم که مرحوم پوهنمل استاد عبدالقادر وهاب استاد و رئیس اسبق دانشکده‌ی تعلیم و تربیه دانشگاه البیرونی و یکی از استادان و مسئولین سابقه‌دار و تٱثیرگذار این دانشگاه در اثر مریضی و مشکلات صحی جهان فانی را وداع گفته و به ابدیت پیوست. صمن ابراز تسلیت به خانواده و بازماندگان استاد مرحوم، دانشگاه البیرونی و خانواده‌ی تحصیلات عالی کشور، وفات وی را یک ضایعه دانسته و برایش از الله متعال بهشت برین آرزو داریم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۵ - ۸:۵۵
Background image

کار بازسازی شفاخانه تدریسی پوهنتون البیرونی آغاز شد

کار بازسازی شفاخانه تدریسی پوهنتون البیرونی به ارزش حدود ۱۰ میلیونو ۱۰۴ هزار افغانی آغاز شد. کار بازسازی شفاخانه تدریسی پوهنتون البیرونی که از بودجه وزارت تحصیلات عالی تمویل می گردد،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۱۴:۵۳
Background image

کتابخانه دیجیتلی در پوهنتون البیرونی افتتاح شد.

امروز دوشنبه، ۳۰ سرطان، گام مهم علمی دیگری در فضای پوهنتون البیرونی برداشته شد،که طی آن کتابخانه نو، عصری و مجهز دیجیتلی به‌گونه رسمی در این نهاد علمی افتتاح گردید .

این کتابخانه به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۴/۳۰ - ۸:۳۲
Background image

جشن فراغت محصلین پوهنځی شرعیات و حقوق و علوم سیاسی برگزار شد

به تعداد «۱۷۱» تن محصل از پوهنځی‌‌ها‌ی شرعیات و حقوق و علوم سیاسی پوهنتون البیرونی فارغ‌التحصیل شدند.

مراسم فراغت فارغان سال ۱۴۰۴ هـ.ش پوهنځی‌‌ها‌ی شرعیات و حقوق و علوم سیاسی پوهنتون. . .

BACK TO NEWS