جلسه‌ی سالانه‌ی رئیس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی با استادان، کارمندان و کارکنان این دانشگاه دایر گردید

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۲:۲۵
Annual meeting

روز دوشنبه دهم قوس سال جاری مجلس سالانه‌ی دانشگاه البیرونی با اشتراک مسئولین، استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در تالار نشرات این دانشگاه، با تمرکز روی گزارش‌دهی کارهای یک ساله و تشریح برنامه‌های کاری برای سال آینده ی اکادمیک-مالی دایر شد.

پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس این دانشگاه ابتدا ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در یک سال گذشته و تشریح یک سلسله کارهای مهم انجام شده در این مدت، یک مشکلات جدی دانشگاه را قلمداد نموده و خواهان همکاری های جدی همکاران، دولت و مردم در قبال حل مشکلات اساسی دانشگاه البیرونی و رهایی این دانشگاه از مشکلات و مظلومیت شد.  نبود دیوار احاطه و تعمیرهای تدریسی، نبود تعمیر معیاری برای لیلیه نسوان و فعالیت مضر شرکت ریگریشن و دستگاه پروسس قیر در کنار دانشگاه از جمله مشکلات و کاستی های جدی قلمداد شده و در راستای پیگیری مسائل یاد شده تا هنگام رسیدگی به آن از سوی رهبری دانشگاه تعهد صورت گرفت.

تازه خبرونه

د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح په موخه ورکشاپ وړاندې شو

د البیروني پوهنتون علمي چارو مرستیال ښاغلي مولوی عبدالاحد حقاني په مشري د البیروني پوهنتون مسلکي پراختیا مرکز ورکشاپونو په تالار کې د استراتیژیک پلان لارښود عملي تشریح یو ورځنی ورکشاپ. . .

د پوهنتون کادري روغتون کلنی ارزونه وشوه

د علمي چارو مرستیال مولوي عبدالاحد ح ق اني په مشرۍ د کیفیت لوړونې اصلي کمېټې له خوا د کادري روغتون مسلکي او اداري فعالیتونه کلنی ارزونه وشوه.

د دې پروسې په ترڅ کې د دغه روغتون له. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۲۴ - ۱۹:۶

البيروني پوهنتون د حوض د بنسټ ډبره کېښودل شوه

په همدې تړاو په البيروني پوهنتون کې ځانګړې غونډه ترسره شوه، چې پکې د البيروني پوهنتون رئیس، ښاغلي مفتي وقایت الله وقار حنفي، علمي چارو مرستیال، ښاغلي مولوي عبدالاحد ح ق اني، مالي او. . .