جلسه‌ی سالانه‌ی رئیس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی با استادان، کارمندان و کارکنان این دانشگاه دایر گردید

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۲:۲۵
Annual meeting

روز دوشنبه دهم قوس سال جاری مجلس سالانه‌ی دانشگاه البیرونی با اشتراک مسئولین، استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در تالار نشرات این دانشگاه، با تمرکز روی گزارش‌دهی کارهای یک ساله و تشریح برنامه‌های کاری برای سال آینده ی اکادمیک-مالی دایر شد.

پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس این دانشگاه ابتدا ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در یک سال گذشته و تشریح یک سلسله کارهای مهم انجام شده در این مدت، یک مشکلات جدی دانشگاه را قلمداد نموده و خواهان همکاری های جدی همکاران، دولت و مردم در قبال حل مشکلات اساسی دانشگاه البیرونی و رهایی این دانشگاه از مشکلات و مظلومیت شد.  نبود دیوار احاطه و تعمیرهای تدریسی، نبود تعمیر معیاری برای لیلیه نسوان و فعالیت مضر شرکت ریگریشن و دستگاه پروسس قیر در کنار دانشگاه از جمله مشکلات و کاستی های جدی قلمداد شده و در راستای پیگیری مسائل یاد شده تا هنگام رسیدگی به آن از سوی رهبری دانشگاه تعهد صورت گرفت.

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۱۳:۳۳

امضای تفاهمنامه‌ی همکاری میان دانشگاه البیرونی و موسسه تحصیلات عالی سید جمال الدین

این تفاهمنامه امروز دوشنبه، در حضور پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس دانشگاه البیرونی در اتاق جلسات این دانشگاه توسط پوهندوی دکتور فریدون کریمی معاون امور علمی دانشگاه البیرونی و. . .
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۱۰:۴۶

امضای تفاهم نامه همکاری های علمی و اکادمیک میان دانشگاه و دانشگاه ننگرهار

هیأت رهبری دانشگاه البیرونی، به رهبری معاون امور علمی محترم پوهندون دکتور فریدون کریمی، طی سفر رسمی و بازدید از پوهنتون ننگرهار، تفاهم نامهٔ همکاری های علمی و اکادمیک را با این نهاد. . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۴ - ۱۳:۴۳

تفاهمنامه‌ی همکاری میان دانشگاه البیرونی و موسسه تحصیلات عالی هیواد به امضآء رسید

این تفاهمنامه امروز چهارشنبه میان پوهندوی دکتور فریدون کریمی معاون امور علمی دانشگاه البیرونی و ذبیح الله فضلی معاون امور علمی و تدریسی موسسه تحصیلات عالی در حضور رئیس و رهبری. . .