جلسه‌ی سالانه‌ی رئیس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی با استادان، کارمندان و کارکنان این دانشگاه دایر گردید

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۲:۲۵
Annual meeting

روز دوشنبه دهم قوس سال جاری مجلس سالانه‌ی دانشگاه البیرونی با اشتراک مسئولین، استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در تالار نشرات این دانشگاه، با تمرکز روی گزارش‌دهی کارهای یک ساله و تشریح برنامه‌های کاری برای سال آینده ی اکادمیک-مالی دایر شد.

پوهنمل دکتور عبدالقهار سروری رئیس این دانشگاه ابتدا ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های استادان، کارمندان و کارکنان دانشگاه البیرونی در یک سال گذشته و تشریح یک سلسله کارهای مهم انجام شده در این مدت، یک مشکلات جدی دانشگاه را قلمداد نموده و خواهان همکاری های جدی همکاران، دولت و مردم در قبال حل مشکلات اساسی دانشگاه البیرونی و رهایی این دانشگاه از مشکلات و مظلومیت شد.  نبود دیوار احاطه و تعمیرهای تدریسی، نبود تعمیر معیاری برای لیلیه نسوان و فعالیت مضر شرکت ریگریشن و دستگاه پروسس قیر در کنار دانشگاه از جمله مشکلات و کاستی های جدی قلمداد شده و در راستای پیگیری مسائل یاد شده تا هنگام رسیدگی به آن از سوی رهبری دانشگاه تعهد صورت گرفت.

شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ - ۱۰:۴۱

ارزیابی های سالانه برنامه های علمی در پوهنتون البیرونی آغاز شد

قرار است طی این روند، فعالیت های علمی (32) دیپارتمنت، ۹ پوهنحی، شفاخانه کادری، مدیریت های تدریسی مورد ارزیابی قرار گیرد
این ارزیابی ها توسط هیأت مرکب از اعضای کمیته تضمین کیفیت پوهنتون،. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۵:۱۷

نورمحمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی از دانشگاه البیرونی دیدن نمود

هیئت عالی رتبه‌ی وزارت تحصیلات عالی به ریاست محترم نورمحمد درویش معین مالی و اداری این وزارت، که شامل عده‌یی از روسای مرکزی وزارت و نماینده‌‌ی معاونیت اول مقام عالی ریاست جمهوری. . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ - ۱۵:۳۱

ملاقات پوهنمل دکتور عبدالقهارسروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی

پوهنمل دکتور عبدالقهارسروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی و جناب عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست قبلی وزارت تحصیلات عالی ملاقات‌های جداگانه‌ی. . .