قابل توجه‌ی شرکت‌ها و افراد علاقمند و واجد شرایط

Publish Date

Closing Date

Location تالار مقام ولایت کاپیسا
ریاست دانشگاه البیرونی برای بار سوم دو قلم جنس مورد نیاز خود برای سال مالی ۱۴٠٠ را که شامل (نان خشک و روت) مصرف لیلیه و شفاخانه کادری این دانشگاه می‌باشد به اعلان مجدد سپرده است. بنابراین، شرکت‌های که دارنده‌ی جواز معتبر بوده و خواهش قرار داد را داشته باشند در خواست‌های خویش را بعداز اخذ احکام مقام محترم ریاست دانشگاه به مدیریت عمومی تهیه وتدارکات تسلیم نموده و شرطنامه را اخذ و ملاحظه کرده، بعداز سپری شده ۱۴ روز از تاریخ نشر جریده جهت داوطلبی حاضر باشند. البته، تضمین به شکل گرانتی بانک اخذ می گردد.
یادداشت: به تاریخ ۶-۱۲-۱۳۹۹ داوطلبی در تالار مقام ولایت کاپیسا برگزار خواهد شد.

Documents

دانلودفایل قرار داد نان خشک

More tenders

چهارشنبه ۱۴۰۲/۱۲/۹ - ۹:۳۵ پوهنتون البیرونی، حصه اول کوهستان ، ولایت کاپیسا

عنوان: اعلان دعوت به داوطلبی تیل، روغنیات، گاز مایع و کانتین پوهنتون البیرونی

ریاست پوهنتون البیرونی در نظر دارد، که تیل، روغنیات و گاز مایع مورد ضرورت سال ۱۴۰۳ خویش را و همچنان کانتین به قرارداد می سپارد. بنابراین، شرکت‌های که دارنده‌ی جواز معتبر طبی بوده و

یکشنبه ۱۴۰۲/۸/۷ - ۱۳:۵۴ پوهنتون البیرونی، حصه اول کوهستان ، ولایت کاپیسا

عنوان: اعلان دعوت به داوطلبی ادویه و لوازم طبی شفاخانه کادری پوهنتون البیرونی

ریاست پوهنتون البیرونی در نظر دارد، که ادویه جات و لوازم طبی مورد ضرورت سال 1402 شفاخانه کادری خویش را قرارداد نماید .

بنابراین، شرکت‌های که دارنده‌ی جواز معتبر طبی بوده و خواهش قرار

چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۲ - ۱۳:۵ پوهنتون البیرونی، حصه اول کوهستان ، ولایت کاپیسا

اعلان دعوت به داوطلبی پروژه دو باب حوض

عنوان: اعلان دعوت به دواطلبی پروژه دو باب حوض