ملاقات پوهنمل دکتور عبدالقهارسروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ - ۱۵:۳۱
عکس رییس دانشگاه البیرونی

پوهنمل دکتور عبدالقهارسروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی و جناب عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست قبلی وزارت تحصیلات عالی ملاقات‌های جداگانه‌ی کاری داشته و همچنان با جناب وزیر صاحب تحصیلات عالی و محترم نورمحمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در قبال پیگیری هدایت اخیر جلالت‌مآب محترم رئیس صاحب جمهور برای رسیدگی به مشکلات زیربنایی دانشگاه البیرونی و شامل‌سازی مجدد کمپلیکس این دانشگاه در سند بودجه‌ی ملی که برمبنای مقاله‌ی اخیر رئیس دانشگاه البیرونی در روزنامه هشت صبح صادر شده است، نشست مشترک کاری داشتند.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۸:۴۸

ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه برگزار شد

اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند
طبق برنامه ریزی منظم، روز یکشنبه، مورخ ۱۴۰۰-۱-۸، اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه البیرونی. . .
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۵

توزیع تصدیق نامه های آموزش پروگرام کمپیوتر در مرکز تکنالوژی معلوماتی (ICT)

تصدیق نامه برنامه آموزشی پروگرام کمپیوتر امروز پنجشنبه مورخ 5-حمل-1399 از جانب رییس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی توزیع گردید.

مراسمی که به همین مناسبت باحضور پوهنمل دکتور. . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰

برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت. . .