ملاقات پوهنمل دکتور عبدالقهارسروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ - ۱۵:۳۱
عکس رییس دانشگاه البیرونی

پوهنمل دکتور عبدالقهارسروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی و جناب عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست قبلی وزارت تحصیلات عالی ملاقات‌های جداگانه‌ی کاری داشته و همچنان با جناب وزیر صاحب تحصیلات عالی و محترم نورمحمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی در قبال پیگیری هدایت اخیر جلالت‌مآب محترم رئیس صاحب جمهور برای رسیدگی به مشکلات زیربنایی دانشگاه البیرونی و شامل‌سازی مجدد کمپلیکس این دانشگاه در سند بودجه‌ی ملی که برمبنای مقاله‌ی اخیر رئیس دانشگاه البیرونی در روزنامه هشت صبح صادر شده است، نشست مشترک کاری داشتند.

شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۵ - ۱۰:۴۱

ارزیابی های سالانه برنامه های علمی در پوهنتون البیرونی آغاز شد

قرار است طی این روند، فعالیت های علمی (32) دیپارتمنت، ۹ پوهنحی، شفاخانه کادری، مدیریت های تدریسی مورد ارزیابی قرار گیرد
این ارزیابی ها توسط هیأت مرکب از اعضای کمیته تضمین کیفیت پوهنتون،. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۵:۱۷

نورمحمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی از دانشگاه البیرونی دیدن نمود

هیئت عالی رتبه‌ی وزارت تحصیلات عالی به ریاست محترم نورمحمد درویش معین مالی و اداری این وزارت، که شامل عده‌یی از روسای مرکزی وزارت و نماینده‌‌ی معاونیت اول مقام عالی ریاست جمهوری. . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۵ - ۱۵:۳۱

پوهنمل دکتور عبدالقهارسروری رئیس دانشگاه البیرونی با جناب دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی و جناب عبدالتواب بالاکرزی معین علمی و سرپرست قبلی وزارت تحصیلات عالی ملاقات‌های جداگانه‌ی. . .