نورمحمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی از دانشگاه البیرونی دیدن نمود

شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۵:۱۷
معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی
 هیئت عالی رتبه‌ی وزارت تحصیلات عالی به ریاست محترم نورمحمد درویش معین مالی و اداری این وزارت، که شامل عده‌یی از روسای مرکزی وزارت و نماینده‌‌ی معاونیت اول مقام عالی ریاست جمهوری بود، از دانشگاه البیرونی دیدن نمودن و ضمن تدویر جلسه‌ی مشترک کاری با رئیس، معاونین و رهبری این دانشگاه، مشکلات زیربنایی و و تجهیزاتی موجود در دانشگاه البیرونی را از نزدیک بررسی نموده و در قبال رسیدگی به مشکلات و تحقق پروژه‌های اولویت‌بندی شده از سوی دانشگاه البیرونی، وعده‌ی همکاری همه جانبه سپردند.
در این سفر مهم کاری، معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی را رئیس تفتیش داخلی، رئیس اداری و زیربنا، رئیس تدارکات و سخنگوی وزارت تحصیلات عالی و همچنان نماینده‌ی مقام معاونیت اول ریاست جمهوری همراهی می‌نمودند.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۱ - ۸:۴۸

ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه برگزار شد

اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه در ورکشاپ تشریح رهنمود مرور برنامه های علمی اشتراک نمودند
طبق برنامه ریزی منظم، روز یکشنبه، مورخ ۱۴۰۰-۱-۸، اعضای کمیته تضمین کیفیت دانشگاه البیرونی. . .
پنجشنبه ۱۴۰۰/۱/۵ - ۱۳:۱۵

توزیع تصدیق نامه های آموزش پروگرام کمپیوتر در مرکز تکنالوژی معلوماتی (ICT)

تصدیق نامه برنامه آموزشی پروگرام کمپیوتر امروز پنجشنبه مورخ 5-حمل-1399 از جانب رییس و هیئت رهبری دانشگاه البیرونی توزیع گردید.

مراسمی که به همین مناسبت باحضور پوهنمل دکتور. . .
چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۷ - ۹:۵۰

برنامه کمپاین ملی نهال شانی در دانشگاه البیرونی آغاز شد

برنامه‌ و کمپاین ملی نهال‌شانی در محوطه‌ی دانشگاه البیرونی، با حضور رئیس، معاونین و عده‌یی از استادان، کارمندان و دانشجویان این دانشگاه و همچنان حضور رؤسای اداره‌های مرتبط در ولایت. . .