نورمحمد درویش معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی از دانشگاه البیرونی دیدن نمود

شنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱۸ - ۱۵:۱۷
معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی
 هیئت عالی رتبه‌ی وزارت تحصیلات عالی به ریاست محترم نورمحمد درویش معین مالی و اداری این وزارت، که شامل عده‌یی از روسای مرکزی وزارت و نماینده‌‌ی معاونیت اول مقام عالی ریاست جمهوری بود، از دانشگاه البیرونی دیدن نمودن و ضمن تدویر جلسه‌ی مشترک کاری با رئیس، معاونین و رهبری این دانشگاه، مشکلات زیربنایی و و تجهیزاتی موجود در دانشگاه البیرونی را از نزدیک بررسی نموده و در قبال رسیدگی به مشکلات و تحقق پروژه‌های اولویت‌بندی شده از سوی دانشگاه البیرونی، وعده‌ی همکاری همه جانبه سپردند.
در این سفر مهم کاری، معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی را رئیس تفتیش داخلی، رئیس اداری و زیربنا، رئیس تدارکات و سخنگوی وزارت تحصیلات عالی و همچنان نماینده‌ی مقام معاونیت اول ریاست جمهوری همراهی می‌نمودند.

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۴۲

جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد

اخبار6 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی
جلسه شورای عالی تحصیلات عالی امروز تحت ریاست سرپرست وزارت تحصیلات عالی دایر شد.
در آغاز این جلسه سرپرست وزارت تحصیلات عالی، روی برنامه های این وزارت. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۸ - ۹:۳۱

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در نشستی با مسوولان اداره ملی امتحانات، گزارش فعالیت ها، برنامه های کاری، پیشنهادات و مشکلات این اداره را استماع نمود

اخبار4 عقرب 1400 وزارت تحصیلات عالی.
در این نشست سرپرست وزارت تحصیلات عالی در حالیکه سرپرست معینیت امور محصلان این وزارت نیز حضورداشت، اداره ملی امتحانات را یکی از ادارات مهم در کشور. . .